LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

CNA.al shpall kongresmenen konservatore Evis Angelakis Kokalaris/ Kuadro konservatore e spikatur në ndeshje me mullinjtë e erës

31 Dhjetor 2022, 15:45, Satire Politike CNA
CNA.al shpall kongresmenen konservatore Evis Angelakis Kokalaris/ Kuadro
Evi Kokalari

CNA.al ka vendosur sot që në datën 31 të shpallë kuadrot e vitit 2022. Ata do të jenë nga fusha e politikës, e medias, aktivistë.

Do të jenë disa KUADRO.

Kuadroja i pestë, por jo për nga radha, por për nga rëndësia mund të jetë e para, vjen nga diaspora, ajo është Evis Angelakis, Kokalaris.

CNA.al shpall kongresmenen konservatore Evis Angelakis Kokalaris/ Kuadro

Qiria Angelakis është një kuadro e vërtetë, i qëndrueshëm, që ka rezultate spektakolare, me gjithë zhgënjimet e fundit që ka pësuar nga Partia Demokratike, ajo ka mbledhur rreth vetes dhe disa kuadro të vegjël, të cilët janë shumë shpresëdhënës, sipas raportit që jep Shoqata e Kontribuuesve Atdhetarë dhe Formatorë Intelektualë, e cila bashkëpunon me CNA.al për nxjerrjen e kuadrove të vitit.

Sipas të dhënave Evi Kokalaris Angelakis, është një kuadro e pashtershme, e shfrytëzueshme, që do t’i japë shoqërisë shqiptare, një kongresmene të ardhshme amerikano-shqiptare, mund të zgjidhet në Shqipëri, por mund të shkojë të qëndrojë dhe në Amerikë, pra votohet në Shqipëri dhe jetën politike e bën në Amerikë, në Kongresin Amerikan, pasi pritet që të ketë një ligj special në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për këtë kuadro të veçantë të historisë së popullit tonë.

Shoqja Angelakis mbështetet në rrugën e saj në mënyrë të pandalshme nga kryebashkiaku i Tiranës, një kuadro tjetër i rëndësishëm i partisë dhe më gjerë si Erion Veliaj.

 

Shoqja Angelakis mund ta rivalizojë Veliajn dhe të garojë përballë tij dhe ta fitojë Bashkinë e Tiranës, por kjo është një nga trilemat e saj, pasi ajo nuk di çfarë të bëjë, kongresmene në Amerikë, kongresmene në Tiranë, kryetare e Bashkisë së Tiranës, kryetare e PD-së, e të tjera si këto, ka shumë dilema trilema, kuadroja jonë e rrallë, kuadroja me vlera dhe virtyte të jashtëzakonshme, Evis Angelakis Kokalaris.

Shpresojmë që një ditë ajo të kthehet në Tiranë, dhe anëtarët e Shoqatës së Kontribuuesve Atdhetaro-Formatorë intelektualë, do zhvillojnë edhe disa aktivitete ditën që ajo do të mbërrijë në kryeqytet për t’i dhënë çmimin si kuadroja i vitit 2022, së bashku me personalitetet e mësipërme, ku spikatin njerëz nga jeta politike dhe mediatike.

 

Lajmet e fundit nga