LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Qeveria dhe opozita, kush e mbështet dhe kush jo punën e SPAK, mendimi i qytetarëve

9 Shkurt 2024, 22:52, Politikë CNA

Qeveria dhe opozita, kush e mbështet dhe kush jo punën e SPAK, mendimi

Barometri ka pyetur qytetarët lidhur me deklaratën “nëse qeveria e mbështet SPAK në punën e tij” dhe rezulton që 67.2% e tyre mendojnë që qeveria e mbështet SPAK-un në punën e tij dhe 26.6% e tyre mendojnë që nuk e mbështet.

Qeveria dhe opozita, kush e mbështet dhe kush jo punën e SPAK, mendimi

Në të  njëjtën pyetje lidhur me opozitën, rezultatet tregojnë se 66.2% e qytetarëve mendojnë se opozita nuk e mbështet SPAK-un në punën e tij dhe 24.3% mendojnë që opozita e mbështet SPAK-un në punen tij.

Qeveria dhe opozita, kush e mbështet dhe kush jo punën e SPAK, mendimi

Ndërsa lidhur me një tjetër pyetje: A ka në dorë qeveria të pengojë SPAK-un në punën e tij, rezultatet tregojnë se përgjigjet e qytetarëve janë më të balancuara, thënë në përqindje 47.7% mendojnë që “po” qeveria ka në dorë ta pengojë SPAK-un në punën e tij, ndërsa 40.5% mendojnë që qeveria nuk ka në dorë ta pengojë SPAK-un në punën e tij./ Euronews Albania

Qeveria dhe opozita, kush e mbështet dhe kush jo punën e SPAK, mendimi

Lajmet e fundit nga