LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of thousands of euros from the incinerators

2023-09-27 14:17:00, Denoncim CNA
The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of
Carlo Bollino, contract

The payments of the incinerator company, which is already accused by SPAK for the Tirana affair, are from thousands of euros to millions of euros, according to the companies and media they have chosen.

Some time ago, payment receipts were published, someone denied them, called them "Excel" tables, someone else said they were regular advertising payments.

Today, CNA is bringing exclusive not payments, but contracts for the first time. This is one of Carlo Bollino's contracts.

As you will see below, a publicity agreement signed on February 1, 2021 .

Like other contracts, there is a detail. The detail is related to time. The time when they were signed has to do with the period before and during the parliamentary elections.

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

In fact, at that time, it is enough to open exactly "Report TV" or "alxiptarja.com" to see what Carlo and his media say, since he was paid for an advertising space according to this contract for not a little, but around 12,720 euros for her period.

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

This is a two-month contract, signed by Vilma Theodhos , as a representative of "MTSC" , i.e. Carlo Bollino's company, and the company "Integrated Energy BV SPV" , which bears the signature of Arjola Kodra . The payments are actually more numerous.

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

Yesterday, CNA published the contract of Baton Haxhiu , who with an almost non-existent media in 2021, we don't know how existing it is, and today he was paid 4400 euros per month.

But the payment for Carlo Bollino was 12,720 euros for two months.

So, about 6360 euros per month for Carlo Bollino. But these two payments are not the only ones.

These two payments are only these two months, they are part of a single payment, since the payments for "MTSC" have been continuous.

According to the table we are republishing, there are payments in February of 5200 euros , in March 5200 euros , in July 2021, 5100 euros , in April 5200 euros , again in May 5200 euros , there are 5200 euros in June 29 and the contract that we have published, which is the invoice on 14.4.2021, which is a payment of 1,300,000 new leks , about 13 thousand euros, approximately the signed value of the 2-month contract.

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of
Previous payments

What are these payments?

According to Carlo Bollino, they are regular advertising payments, in fact, in an observation made by CNA and in the document we are releasing below, it says campaign payments.

Which campaign? The media campaign of the incinerators, and for what?

If it is a media campaign of the incinerators during the 2021 elections, then money has been paid to distort the truth, to lie to Albanians, to say how good the incinerators are, and this is what "Report TV" has done.

How well the one from Elbasan works, which is actually under repair and has not worked and does not function and the garbage is burning, to this day it requires 2 million euros per year to be put into operation.

The Fier incinerator that has never worked, but a transporter was turned on to say that the incinerator is working or in Tirana where the incinerator does not exist.

Reklama, publikime për të gënjyer dhe mashtruar shqiptarët, për të fshehur të vërtetën. Korrupsion mediatik me inceneratorët me fatura të rregullta ligjore, pagesa në bankë, kuptohet, por nga ana tjetër propagandë, devijim nga e vërteta, mashtrim i opinionit publik, pasi në Tiranë nuk ekziston inceneratori, në Fier nuk ka përfunduar dhe në Elbasan nuk po punon.

Ky është fakti!

-Kjo është fushata që ka bërë Carlo Bollino?

-Kjo është fushata mediatike e mediave të tij?

-Për çfarë e ka bërë fushatën?

-Apo është për fushatë politike?

Kujtojmë këtu se jo vetëm në këto zgjedhje, por edhe në të kaluarat, shpesh biznesmenë thirren nga media të ndryshme për sondazhe.

Për të mbështetur financiarisht sondazhet që bëhen në media të ndryshme. Një nga këto media që bën sondazhe është edhe “Report TV” e Carlo Bollino-s.

“E-mail”-i thotë shtesë për fushatë, në 2021 kujtojmë se kishte një fushatë politike.

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

Ka sondazhe, janë të gjallë biznesmenët kur menaxherët e Carlo Bollino-s shkojnë dhe kërkojnë financim për sondazhin e fushatës apo për fushatën.Kuptohet në këto sondazhe fiton gjithmonë qeveria apo bashkia që ka firmosur dhe paguan inceneratorin e Tiranës që nuk ekziston.

Mediat, sipas profilit që kanë, Carlo ka një profil të majtë ekstrem, është një zgjedhje e tij politike. Marketingu kërkon para për fushatë. Në mbështetje të kujt? Të një media që merr para në mbështetje të Partisë Socialiste. Është një zgjedhje personale. 

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

Por në rastin konkret SPAK-u duhet të vërtetojë a janë dhënë para nga kompania e inceneratorëve gjatë kohës apo sipas dhe faturave të tjera të zgjedhjeve parlamentare dhe për të fshehur aferën e inceneratorëve?

A janë dhënë para në media, nga kompania e inceneratorit të Tiranës për të mbështetur publikisht dhe politikisht Partinë Socialiste në zgjedhjet e 2021-shit?

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

“E-mail”-i është aty, ku tashmë ashtu si edhe në kontratën e parë dhe në “e-mail”-in e parë me Baton Haxhiun shfaqet Matilda, por në vijim do të zbulojmë të dhënat, detajet dhe faktet se si ky person lidhet me gjithë skemë e pagesave mediatike për inceneratorët.

Sot po qëndrojmë te Carlo. Pagesat janë të faktuara. Me transferta bankare, para dhe gjatë zgjedhjeve parlamentare të vitit 2021.

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

“E-mail”-i thotë shtesë kontrate për fushatë, fushatë zgjedhore kishte 2021 në fakt. Sipas të dhënave janë dhjetëra mijëra euro dhënë për Carlo Bollino-n nga inceneratori i Tiranës.

Këtu flasim gjithmonë vetëm për periudhën para dhe gjatë zgjedhjeve parlamentare të vitit 2021. Asnjë faturë apo pagesë tjetër të kryer më parë apo më vonë nga kompanitë e inceneratorëve për mediat./ CNA

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

 

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

(Kontrata dhe e-mail që tregon paratë që media e Carlo Bollinos mori nga inceneratorët)

Më poshtë do të gjeni disa nga artikujt ku media e Carlo Bollinos reklamon inceneratorët.

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

The contract and the facts/ Carlo Bollino's media received tens of

 

Lajmet e fundit nga