LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Spitali Amerikan, bursë studimi në Britani për studentët ekselentë

14 Shtator 2023, 21:28, Aktualitet CNA

Spitali Amerikan, bursë studimi në Britani për studentët

Spitali Amerikan, në bashkëpunim me Programin Chevening të qeverisë Britanike mundësojnë bursë studimi për studentët ekselentë, ku ndër të përzgjedhurit ishte studenti Kreshnik Hoxha.

Kreshnik Hoxha është studenti ekselent, i cili ka përfituar bursë nga Spitali Amerikan së bashku me programin Chevening, të akorduar nga CEO i spitalit Dr. Klodian Allajbeu, për të vijuar studimet master në "University College London", në Britaninë e Madhe.

Spitali Amerikan, bursë studimi në Britani për studentët

Kjo mbështetje vjen falë bashkëpunimit të shkëlqyer 3-vjeçar që Spitali Amerikan ka me Ambasadën Britanike në Shqipëri në kuadër të programit ndërkombëtar të bursave Chevening.

Falë këtij programi shumë studentë të ekselencës mund të përfitojnë bursa studimi në universitetet më prestigjoze në Mbretërinë e Bashkuar, një mundësi shumë e mirë jo vetëm për të përfituar njohuritë dhe përvojën e vendeve më të zhvilluara, por edhe për t’i implementuar ato më pas në vendin e tyre.

Spitali Amerikan, përqafoje jetën!

Spitali Amerikan, bursë studimi në Britani për studentët

Spitali Amerikan, bursë studimi në Britani për studentët

Spitali Amerikan, bursë studimi në Britani për studentët

Spitali Amerikan, bursë studimi në Britani për studentët

Spitali Amerikan, bursë studimi në Britani për studentët

Spitali Amerikan, bursë studimi në Britani për studentët

Spitali Amerikan, bursë studimi në Britani për studentët

Lajmet e fundit nga