LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Tatimet/ Ja dy shoqëritë e autorizuara për mirëmbajtjen e kasave fiskale CKV NOKI Albania

3 Maj 2017, 09:05, Aktualitet CNA

Ministria e Financave ka përcaktuar tashmë se cilat do të jenë dy shoqëritë e autorizuara që ofrojnë mirëmbajtje të pajisjeve fiskale CKV NOKI Albania Shpk. Drejtoria e Përgjitshme e tatimeve bëri me dije se
shoqëritë e autorizuara që kanë shprehur interesin dhe gatishmërinë për të ofruar shërbimin e transmetimit dhe kontratat e mirëmbajtjes së paisjeve fiskale të tregtuara nga ?CKV NOKI Albania Shpk? janë:

1. Shoqëria e Autorizuar ?AED Shpk?
2. Shoqëria e Autorizuar ?DAISY & ETM?

?Në mbështetje të pikës 11 të VKM-së, Nr.781, datë 14.11.2007, e ndryshuar ?Për karakteristikat teknike e funksionale të pajisjeve fiskale??, tatimpaguesit të cilët kanë në përdorim pajisje fiskale të tregtuara nga shoqëria ?CKV-NOKI Albania Shpk?, duhet të marrin masat për të lidhur kontratë me persona të tjerë, të autorizuar për mirëmbajtje. Heqja e autorizimit ?shoqëri e autorizuar? shoqërisë ?CKV-NOKI Albania Shpk? u vendos me Urdhrin e Ministrit të Financave Nr. 29, datë 29.03.2017? , thuhet në njoftimin zyrtar të Tatimeve.

Në fillim të muajit prill financat i hoqën autorizimin një prej 5 shoqërive të kasave fiskale ?CKV-NOKI Albania? sh.p.k. Si rrjedhim tatimpaguesi, i cili ka kontratë mirëmbajtjeje të pajisjes fiskale me një shoqëri të autorizuar për mirëmbajtje, së cilës i është hequr autorizimi, është i detyruar të lidhë kontratë me persona të tjerë, të autorizuar për mirëmbajtje.

 

https://www.tatime.gov.al/d/8/45/45/212/shoqerite-e-autorizuara-qe-ofrojne-mirembajtje-te-pajisjeve-fiskale-ckv-noki-albania-shpk

Lajmet e fundit nga