LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Ministria e Kulturës merr vendimin/Ja tarifat e reja për të drejtat e autorit

15 Gusht 2017, 09:59, Aktualitet CNA

Ministria e Kulturës ka marrë së fundi një vendim mbi shpërblimin e veprave të mbrojtura nga e drejta e autorit.

Vendimi i Ministrisë së Kulturuës për ?Miratimin e metodologjisë dhe masës së tarifave të shpërblimit të veprave të mbrojtura nga e drejta e autorit në sistemin e administrimit kolektiv? hyn në fuqi menjëherë pas miratimit në Fletoren Zyrtare dhe mbron të drejtat e autorit.

Me këtë vendim, s?do të ketë më kompani private, që do të vendosin tarifat mbi të drejtat e autorit sipas qejfit, duke dëmtuar në radhë të parë mediat, por edhe të drejtat e autorit.

CityNews iu sjell më poshtë tarifat e plota dhe fikse, të miratuara nga qeveria, të cilët nuk do mund të ndryshohen dot më nga asnjë kompani private./CityNews

http://www.kultura.gov.al/files/userfiles/Vendim_i_KKDA.pdf

Lajmet e fundit nga