LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Ky pyetësor me dy pyetje përcakton intelektin tuaj

15 Gusht 2017, 20:55, Aktualitet CNA

Një kërkim i vitit 2016, i ndërmarrë nga psikologët ekzaminoi se si densiteti i popullatës ndikon tek individi.

U gjet se njerëzit me një nivel të lartë inteligjence, tregonin karakteristika shumë të ngjashme.

Duke iu përgjigjur këtyre dy pyetjeve ju mund të gjeni nëse jeni një individ me një nivel të lartë apo mesatar inteligjence.

 

 

Rezultatet :

Nëse keni zgjedhur alternativën e parë në përgjigjet e të dyja pyetjeve, atë

herë ju jeni një person me indeks të lartë lumturie.

Nëse ju keni zgjedhur alternativën e dytë në përgjigjet e të dyja pyetjeve, atëherë ju jeni një person me një nivel të lartë inteligjence.

Sipas kërkimeve, njerëzit me nivel të lartë inteligjence janë më të aftë për të zgjidhur problemet që lindin në moment dhe janë të aftë të përshtaten shumë shpejtë në çdo mjedis, në këtë rast jetesa në qytete të mëdha e të mbipopulluara. Për shkak se këta njerëz janë më të aftë në menaxhimin e stresit dhe jetesën në metropol. Për shkak se ata janë të pavarur dhe mund t?ja dalin vetë rrallëherë kanë nevojë për mbështetjen e miqve të tyre.

Nëse keni zgjedhur alternativa të ndryshme atëherë kjo tregon se ju keni gjetur një medium ideal mes inteligjencës dhe lumturisë./CityNews

Lajmet e fundit nga