LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Këngë për mbledhjen e qeverisë...

28 Korrik 2023, 18:35, Satire Politike Lutfi Dervishi

Këngë për mbledhjen e qeverisë...

Tepelenë e Tërmetit
Trevë trimërie
Pranë burgut të Bënçës
Mbledhje qeverie


Mbledhje qeverie
që zgjat plot dy ditë
luten patronazhistët
Se mos nxirrni sytë


Dy ditë me kritika
dy ditë me kërcënime
mesazhi i mbledhjes
kujdes! Arrestime!

Qeveria e sotme
lëndë e klasit të parë
Me zv/kryeminister
n’kërkim ndërkombëtar

Se ato te tjerat
ju i dini vetë
Java shtate ditë
e skandalet tetë

Halli si ngjan hallit,
PS rri pa gjumë
Na duhen zullumet
që SPAK të ketë punë

Dhe pas arrestimeve
Mburrja nuk vonon
Ja e shihni vetë
drejtësia punon

Qeveria tonë
që mburrjen ka ves
Dhe superskandalin
ta shet për megasukses

Lajmet e fundit nga