LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Vazhdon rritja e besimit dhe vlerësimit te SPAK

9 Shkurt 2024, 21:14, Aktualitet CNA

Vazhdon rritja e besimit dhe vlerësimit te SPAK

Gjetjet e fundit të Barometrit tregojnë se qytetarët vazhdojnë të kenë besim të shtuar tek institucioni i Prokurorisë së Posaçme.

Ashtu si tre muaj më parë, SPAK renditet instutucioni i parë shqiptar me besim nga qytetarët dhe këtë herë i vendosur mes institucioneve ndërkombëtare në Shqipëri.

Nga tre muaj më parë ku besimi tek SPAK mes qytetarëve ishte 26.16 % këtë herë ata që besojnë tek puna e SPAK janë 33.6% e të pyeturve nga Barometri.

Vazhdon rritja e besimit dhe vlerësimit te SPAK

Po në të njëjtën linjë përfocuese janë edhe të dhënat që flasin për vlerësimin e punës së SPAK-ut.

Vazhdon rritja e besimit dhe vlerësimit te SPAK

Janë 56.8% e qytetarëve që kanë vlerësim për punën e SPAK. Edhe për vlerësimin e punës shifrat kanë ardhur në rritje në krahasim me 3 muaj më parë./ Euronews Albania

Vazhdon rritja e besimit dhe vlerësimit te SPAK

Lajmet e fundit nga