LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Pezullohet lundrimi për 4 ditë për mjetet e vogla dhe anijet e peshkimit

9 Shkurt 2024, 13:50, Aktualitet CNA

Pezullohet lundrimi për 4 ditë për mjetet e vogla dhe anijet e

Për shkak të motit të keq është pezulluar lundrimi për mjetet e vogla dhe anijet e peshkimit në Durrës nga data 9 shkurt deri në 12 shkurt. 

Anijet e transportit ndërkombëtar detar për pasagjerë dhe automjete momentalisht do të vazhdojnë të operojnë normalisht sipas destinacioneve përkatëse.

NJOFTIMI
Në bazë të parashikimit për situatën hidrometeorologjike të përkeqësuar përgjatë bregdetit Shqiptar gjatë datave 09-10-11-12.02.2024 duke filluar nga ora 14:00 datë 09.02.2024 në drejtimin Jug-Jug-Lindje, Jug-Jug-Perëndim në forcën deri 8-9 deri 10bft me shpejtësi ere deri 35-45m/s dhe lartësi dallge nga 3.50 deri 4.50 metra.

Me qëllim parandalimin e çdo situate të papritur për shkak të kushteve atmosferike, kërkojmë bashkëpunimin e të gjithë subjekteve që ushtrojnë veprimtari në fushën e detarisë, për të marrë të gjitha masat e nevojshme për sigurimin e mjeteve në port dhe rritje e gatishmërisë së ekuipazhit në mjetet lundruese.

????TË NDALOHET DHËNIA E LEJE – NISJES GJATË DATAVE 09-10-11-12.02.2024 DUKE FILLUAR NGA ORA 14:00 DATË 09.02.2024 PËR TË GJITHA MJETET E VOGLA LUNDRUESE, ANIJEVE TË PESHKIMIT QË OPEROJNË PËRGJATË BREGDETIT SHQIPTAR DHE TË JENË NJOFTUAR PËR MARRJEN E MASAVE PËR SIGURIMIN E TYRE.

????Anijet e transportit ndërkombëtar detar për pasagjer dhe automjete momentalisht do të vazhdojnë të operojnë normalishtë sipas destinacioneve përkatëse, nëse do te këtë ndryshime oraresh apo ndërprerje te lundrimit do te njoftojmë./CNA

Lajmet e fundit nga