ZYRTARE/ Zgjedhjet për kreun e FSHF-së, vendoset data zyrtare

22 Janar 2022, 14:39, Sport CNA
ZYRTARE/ Zgjedhjet për kreun e FSHF-së, vendoset data zyrtare

Është vendosur data në të cilën do të mbahet zgjedhjet për kreun e FSHF-së, teksa Komiteti Ekzekutiv në Federatën Shqiptare të Futbollit ka vendosur kur do të zhvillohet Asambleja e Përgjithshme Zgjedhore.

Më 2 mars është vendosur të zhvillohen edhe zgjedhjet për organin më të lartë të futbollit shqiptarë, FSHF-së.

Në ambient e FSHF-ës, do të mbahen zgjedhjet për presidentin e ri të FSHF-ës dhe për anëtaret e ri të Komitetit Ekzekutiv. Në garën për president pritet të jenë Armando Duka dhe Dritan Shakohoxha.

Lajmet e fundit nga