Vizita e Erdogan në Shqipëri/ Policia e Shtetit falenderon qytetarët dhe drejtuesit e mjeteve për zbatimin e udhëzimeve

17 Janar 2022, 19:32, Aktualitet CNA
Vizita e Erdogan në Shqipëri/ Policia e Shtetit falenderon

Vizita e presidentit turk Recep Tayyip Erdogan ka përfunduar pa asnjë incident falë masave të shtuara dhe profesionalizimit të shërbimeve të policisë dhe Gardës së Republikës.

Policia e Shtetit ka galenderuar të gjithë drejtuesit e mjeteve dhe qytetarë për mirkuptimin dhe bashkëpunimin që treguan duke iu përgjijgur thirrjes së bërë nga policia.

?Falë masave të shtuara, profesionalizmit të shërbimeve policore dhe të Gardës së Republikës, si dhe qytetarisë së treguar nga përdoruesit e rrugës, ka përfunduar pa asnjë incident, vizita e presidentit të Turqisë Recep Tayyip Erdogan.

Policia e Shtetit falënderon të gjithë drejtuesit e mjeteve dhe qytetarët, për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin që treguan duke iu përgjigjur thirrjes së bërë nga Policia, dhe për zbatimin me korrektësi të udhëzimeve policore?, njofton policia./ CNA.al

Lajmet e fundit nga