LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

OSHEE njofton zonat ku do ketë ndërprerje energjie për shkak të punimeve

5 Tetor 2021, 14:56, Sociale CNA
OSHEE njofton zonat ku do ketë ndërprerje energjie për shkak

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE ka njoftuar ndërprerje të energjisë në 14 qytete të vendit përgjatë 3 ditëve të ardhshme.

Shkak për ndërprerjen e energjisë elektrike janë punimet që po bëhen për mirëmbajtjen e rrjetit sipas OSHEE.

Ndërkohë që më poshte janë publikuar dhe oraret, qytetet dhe zonat përkatëse ku të ketë ndërpreje të energjisë.

Njoftim për abonentët #Fier

Stakim, 8 tetor

Në kuadër të investimit për fuqizimin e rrjetit të shpërndarjes, në datën 8 tetor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të mbeten pa energji këto zona në Fier

Velmish, Kurjan, Strum, Vlosht, Ngjeqar, Driz, Driz Vidhisht, Qyteti I Roskovecit

Njoftim për abonentët #Kukës

Stakim, 7 tetor?

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 7 tetor gjatë intervalit kohor 12:30-16:00 do të kryhen punime në NST Kukës. Pa energji do të mbeten këto zona në Kukës?

? Bele, Breki, Topojan, Gjaferaj, Cernaleve, Kollovoz, Lojme, Nimce, Tejnimqe, Novosej, Stane Novosej, Orgjost, Oreshke, Orcikel, Shishtavec, Borje, Turaj,

Zapod, Kroi I Bardhe, Imqallar, Toroqic, Shtreze, Grudallar,

Njesia bashkiake Bicaj, Ujmisht, Gostil, Lagjet 1, 2, 3, 6, Muje?

Njoftim për abonentët #Burrel

Stakim, 7 tetor?

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 7 tetor do të stakohet energjia në këto zona në Burrel?

? 09:00-12:30

Kalanjan, Gëziq, Kodër Rrëshen, Ndërfan, Shter, Cekaj, Shtan, Tarazh, Mollaj, Trojzë, Prosek, BungaJ, Valc, Malaj, Vjollec, Perlat, Jezull, Sheshaj, Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtrezë, Rrëshen, Fshat Qafë-Mollë?

?12:30-16:00

Pjesërisht: Qyteti Rrëshen, Kulme, Ndérfushaz?

Njoftim i OST për abonentët #Pukë

Stakim, 6 tetor?

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në linjë 110kV Fushé Arrëz ? Lajthizë, në datën 6 tetor gjatë intervalit kohor 06:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Pukë?

? Bardhet, Kryezi, Qafë Mali, Flet, Xath, Lajthizë (uji ftohte).

Lumbardh, Tuç, Kimez, Miniera Munelle, Miniera Lak roshi?

Njoftim për abonentët #Sarandë

Stakim, 6 dhe 8 tetor?

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 6 dhe 8 tetor do të stakohet energjia në këto zona në Sarandë?

?6 tetor/09;00-16:00

Bërdenesh, Bateri, Periferia Sarandë, Çukë, Metoq, Gjashte, Shelegar, Bashkia Finiq: Bregas,

Vrion, Vromero?

?8 tetor/ 09:00-14:00

Lukovë, Coraj, Ftere, Piqeras, Sasaj, Krekëz, Shenvasi, Nivic bubar

Njoftim për abonentët#Tiranë

Stakim, 5 tetor?

Në kuadër të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, sot 5 tetor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:?

?Pjesërisht: Rruga “Budi”, rruga “Qemal Stafa”?

Njoftim për abonentët #Ballsh

Stakim, 5-6 tetor?

Në vijim të investimit që po kryhet në  Pikën Shpërnlrndaëse Ballsh, në datat 5-6 tetor gjatë intervalit kohor 07:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Balsh?

?Dukas, Drenovë Fushë, Belishovë, Lapulec, Ngracan, Visok, Lofken

Njoftim për abonentët #Bulqizë

Stakim, 7 tetor?

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 7 tetor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të punohet në linjën 35kV Bulqizë ? Krastë. Pa energji do të mbeten këto zona në Bulqizë?

?(ish Komuna Kraste), Fshatrat: Melsu, Lugu i Thelle, Gjon, Peshk, Lene, Thekna, Qarre, Staveç, Miniera, Fabrika pasurimit Bater, Miniera Karap Lika?

Njoftim për abonentët #Tropojé

Stakim, 8 tetor?

Në vijim të investimit për mirëmbatjen e rrjetit, në datën 8 tetor do të stakohet energjia në disa zona në Tropojë?

? 10:00-13:00

Gjon Gecaj, Q. Arsimore, allati Kultures, Bashkia, Nimaj, Partizan 1, 2, 3, 4, Gjyryq, Elektriku,, kopshti, Dardania, 28 Gushti, Frigoriferi, Lloqi?

Njoftim për abonentët #Gramsh

Stakim, 7 tetor?

Në vijim të punimeve të planifikuar për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 7 tetor do të stakohet energjia në NST Cërrunjë gjatë intervalit kohor 10:00-14:00.

Pa energji do të mbeten këto zona në Gramsh ?

?Pishaj, Cërrujë Posht, Qerret, Kom. Sult, Tunjë, Kukuçovë, Katerlis, Kuterqar, Dushan, Zgjup,  Poroçan, Zavalinë, Gjerë, Holtas, Kabash, Katund, Kotorr?

Njoftim për abonentët #Kurbin

Stakim, 6 tetor?

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 6 tetor do të stakohet energjia në disa zona në Kurbin?

?09:00-12:30

Autostrada, Fushe Gjormë, Zhej Vogel, Fshat Laç, Gjorm, Zhej- Shen Meri, Ish Kombinat, Autostrada?

?12:30-16:00

Pjeserisht Lagjet Nr 1, 2,

Fshatrat Laç, Sanxhak?

Njoftim për abonentët #Lezhë

Stakim, 5 tetor ?

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit në datën 5 tetor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në linjën 35kV  Fusë Kuqe ? Rrile.

Pa energji do të mbeten këto zona në Lezhë?

?Rrile, Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tal.

Njoftim për abonentët #Dibër

Stakim, 5 tetor?

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 5 tetor gjatë intervalit 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Dibër?

?Arras, Fushe Çidhen, Lazrej, Mustafe, Kom. Arras; Fushe Aliaj, Rrethas, Sina e Poshteme dhe e Siperme, Fushe Çidhen, Bllice, Kullas, Radomir, Sllove, Shumbat (Zona Peshkopi; Sllove, Kalisi , Bushtrica, Caja (Z. Kukesit), Zalldardhe, Reç, Lure, Ndershen

. Peshkopi); Tejmolle, Verri, Arren, Lajthize (Z. Kukesit)?

Njoftim për abonentët #Shkodër

Stakim,  5-8 tetor?

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 5-8 tetor do të stakohet energjia në NST Koman, NST Vukpalaj, NST Bajzë dhe NST Koplik gjatë intervalit kohor 08:00-14:00.

Pa energji do të mbeten këto zona në Shkodër?

?5 tetor/08:00-14:00

Koman, Karme, Gegaj, Haxhiaj, Pecaj, Palaj, Vukjakaj, Vukaj, Barcolle, Qerret, Vile, Telume, Kishe Arre, Luf, Qerret, Gomsiqe, Kçire, Vrrith, Kaftalle, Korthpule, Dush, Qerret Vogel?

?6 tetor/09:00- 12:30

Pjesërisht Qytet Koplik, Njësia Administrative Shkrel, fshatrat Goraj, Katun Kastrati, Gradiskije.?

?12:30-16:00

Ktosh, Demiraj, Grude fushe, Gruemire, Cesme, Fshatrat  Kaldrun, Sterbeq, Jubice, Flake?

?7 tetor/09:00-16:00

Bajze, Aliaj, Kastrat?

?8 tetor/09:00-12:30

Zona Hot, Njësia Administrative Kelmend?

?12:30-16:00

Dogana Hani i Hotit?

Lajmet e fundit nga