LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Shkruani dhe pyesni më shpejt/ "Snapchat" vjen me risi të reja

21 Shtator 2022, 14:04, Tech CNA

Shkruani dhe pyesni më shpejt/ "Snapchat" vjen me risi të

"Snapchat" ka njoftuar disa veçori të reja për të përmirësuar angazhimin në aplikacion, ndërkohë që tani po e bën platformën e saj të bazuar në ueb të disponueshme për të gjithë përdoruesit, e cila më parë kishte qenë ekskluzive e "Snapchat+".

Fillimisht, "Snap" shton shkurtore të reja "Chat" për ta bërë më të lehtë menaxhimin e mesazheve të palexuara dhe përgjigjen te "Stories".

Shkruani dhe pyesni më shpejt/ "Snapchat" vjen me risi të

Siç mund ta shihni në këtë ekran shembull, shkurtoret e reja të bisedës, me ngjyrë blu të çelur në krye të ekranit tuaj të "Chat", do të ofrojnë një mënyrë tjetër për të filtruar mesazhet tuaja dhe për të gjetur kërkesat kryesore.

Sipas "Snap":

″Shkurtoret tona do t’ju kujtojnë gjithashtu nëse i detyroheni një përgjigje dhe do t’ju tregojnë se kur vijnë ditëlindjet, në mënyrë që të mos humbisni kurrë ditën e veçantë të dikujt ose të lini një mik të lexuar.”

Mund të jetë një mënyrë e dobishme për të qëndruar në krye të bisedave tuaja, veçanërisht nëse keni shumë biseda në çdo kohë të caktuar.

"Snap" gjithashtu shton të reja "Question Stickers" për "Stories", të ngjashme me të njëjtin opsion tashmë të disponueshëm në "Instagram" dhe aplikacione të tjera.

Mund të jetë një mënyrë e dobishme për të qëndruar në krye të bisedave tuaja, veçanërisht nëse keni shumë biseda në çdo kohë të caktuar.

"Snap" gjithashtu shton të reja "Question Stickers" për "Stories", të ngjashme me të njëjtin opsion tashmë të disponueshëm në "Instagram" dhe aplikacione të tjera.

Shkruani dhe pyesni më shpejt/ "Snapchat" vjen me risi të

Dhe në përputhje me përditësimet më të fundit në iOS 16, "Snapchat" shton pajisje të reja të kyçjes së ekranit, të cilat do ta bëjnë më të lehtë marrjen e njoftimeve dhe hyrjen në bisedat "Snap" direkt nga ekrani juaj bazë.

Shkruani dhe pyesni më shpejt/ "Snapchat" vjen me risi të

Së fundi, "Snap" gjithashtu po e bën versionin desktop të aplikacionit të tij të disponueshëm për të gjithë përdoruesit.

I lançuar fillimisht në korrik vetëm për përdoruesit e "Snapchat+", versioni në internet u mundëson përdoruesve të dërgojnë mesazhe, të kryejnë biseda me video dhe thirrje zanore – në thelb të gjithë elementët e lidhjes qendrore të aplikacionit tani do të jenë të disponueshëm përmes kompjuterit tuaj desktop.

"Snapchat" për ueb ju mundëson gjithashtu të përdorni lentet e zgjedhura "Snap" për video thirrje.
Disponueshmëria e zgjeruar do ta bëjë më të lehtë për njerëzit që të mbajnë kontakte me miqtë e tyre nëpërmjet "Snap", në më shumë mënyra, të cilat mund të jenë veçanërisht të dobishme për grupin në rritje të njerëzve që punojnë nga shtëpia.

I cili, ndërsa audienca e tij plaket, po bëhet një konsideratë më e madhe për "Snap", dhe versioni i zgjeruar i uebit është, në një farë mënyre, një njohje e kësaj, pasi duket se përputhet me ndryshimet e audiencës./CNA.al Burimi: Social Media Today

Lajmet e fundit nga