LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Pse gjithë karriera e Gridës lëviz rreth shkronjës "G"?

23 Shtator 2022, 16:11, Politikë CNA

Pse gjithë karriera e Gridës lëviz rreth shkronjës

Si e nisi karrierën Grida?

Grida Duma e nisi karrierën në PD si zëvendësministre e Integrimit. Nga koha kur ushtronte këtë funksion historia e vetme që mund të listohej në ato qe Grida i kuptoi si detyra të zëvendësministres, ishte pritja rregullisht në zyrë e një personazhi me fund të hidhur.

Pse gjithë karriera e Gridës lëviz rreth shkronjës
Rregullisht, në 12.30 personazhi ngjiste shkallët e Ministrisë dhe më pas kur arrihej momenti i duhur të dy zbrisnin shkallët dhe hipnin në makinën e kushtueshme të zotërisë për të drekuar së bashku.

Kaq sistematike dhe të përpikta ishin vizitat saqë në atë kohë gjithë stafi i ministrisë vinte bast rregullusht, disa minuta para afatit.

Dikur, stafi nuk shihte më as orën, pasi Ora e Vizitës shërbente si orientim i kohës për të gjithë. Ajo orë u bë momenti "G".

Pse gjithë karriera e Gridës lëviz rreth shkronjës

Drekat e paguara i hiqnin Gridës një pjesë të shpenzimeve të muajit e gjendur edhe në vështirësinë e shlyerjes çdo muaj të një detyrimi, të lindur nga një vendim gjyqësor.

Rroga e Gridës si Zëvendësministre në atë kohë shkonte për shlyerjen e detyrimeve që gjykata i kish ngarkuar Gridës pasi ishte gjendur civilisht përgjegjëse për para të marra disa personave për shitjen e të njëjtit apartament.

Apartamenti "G" i kish hapur ca telashe Gridës të cilat i kishte mbyllur paq, ditën që si zëvendësministre ish detyruar nga zyra e financës që të hapte llogari bankare ku do të duhej ti përcillej rroga.

Fakti që ekzekutimi i atij vendimi gjyqësor e kishte deklaruar mashtruese sot e më shumë se 17 vjet më parë, (kur Grida ishte ende më e vogël sesa Salianji i mesazheve erotike në orar të punës), tregon se sa herët Zonja "G" ka qenë e qartë për rrugën e saj në jetë.

Pse gjithë karriera e Gridës lëviz rreth shkronjës
Por fakti që përmbarimit ju desh llogaria e rrogës, tregon që deri në ditën kur nisi punë si zëvendësministre Grida jonë nuk e njihte derën e Bankës.

Fati e solli që të njihte më shumë sesa aq!

Kur bashkëshorti i Gridës ishte ende në shtepi dhe bashkëshortja e shoqeruesit të momentit "G" lëngonte spitaleve, Grida filloi të shfaqej edhe në mbledhjet e Këshillit të Ministrave te Sali Berishës ku e guximshme si gjithmonë, disa herë përpiqej të tregonte protagonizmin e saj i cili dukshëm vuante nga majasëlli.

Kjo ishte Grida kur ishte e vogël sa Salianji!

Pse gjithë karriera e Gridës lëviz rreth shkronjës

Kur Grida u bë "e madhe", (siç thotë Salianji në mesazhet e veta gjatë orëve të punës në Kuvend), shtoi zullumin. Personazhi i vizitave të momentit "G" kish bërë mirënjohës Çilin e UET, ndaj dhe kish lënë mjaftueshëm kredi edhe për Gridën.

Pse gjithë karriera e Gridës lëviz rreth shkronjës

Grida ishte rritur!

Ndaj dikur mendoi të hapte një Akademi. Dhe siç qenkësh shkruar nga Perëndia nuk mund të gjendej shkronje tjetër më e pershtatshme sesa shkronja "G".

 

Gjithë karriera e Grides mund të lexohet veç duke referuar tek iniciali "G".

Pse gjithë karriera e Gridës lëviz rreth shkronjës

Akademia ku Grida filloi të derdhte përroin e vet verbal, teksa fliste vetë, kënaqej vetë dhe teatronte veç për vete u bë Zona "G" ku Grida e famshme, në salla të paguara kushedi se nga kush, mëtonte të bënte personazhin karizmatik mes studentëve që ju vihej në kurrikul pjesmarrja në shfrimet e Gridës.

Pasi hyri në Kuvend, Zona "G" u transferua në atë sallë, pa pasur më nevojë të merrej me qira nga askush.

Pse gjithë karriera e Gridës lëviz rreth shkronjës

Studentët u zëvendësuan me gjithe ata që nga kolltuqet e shtëpisë mbanin në dorë telekomandën.

Mos u habisni kur nuk e kuptoni se çfarë thotë! Të ligjërosh politikisht nga
Zona "G" nuk ështe aq e thjeshtë.

Pse gjithë karriera e Gridës lëviz rreth shkronjës

PS:

Çdo lidhje apo interpretim i Zonës "G" të Gridës me "the G-Spot", dhe çdo koincidencë e interpretimit të "G-spot" me personazhin apo histori të personazhit Grida, janë të rastësishme.

Për sqarim:

"The G-spot, also called the Gräfenberg spot (for German gynecologist Ernst Gräfenberg), is characterized as an erogenous area of the vagina that, when stimulated, may lead to strong sexual arousal, powerful orgasms and potential female ejaculation."
(Përkthimi)

"Zona G, e quajtur edhe zona Gräfenberg (për nder të gjinekologut gjerman Ernst Gräfenberg), karakterizohet si një zonë erogjene e vaginës, e cila, kur stimulohet, mund të çojë në zgjim të fortë seksual, orgazma të fuqishme dhe ejakulim të mundshëm femëror."/CNA.al

 

Lajmet e fundit nga