LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

10 shenja delikate që tregojnë se partneri juaj ka humbur ndjenjat

4 Tetor 2022, 14:32, Lifestyle CNA

10 shenja delikate që tregojnë se partneri juaj ka humbur ndjenjat

Është e dhembshme të pyesësh nëse partneri po i humb ndjenjat apo jo. Askush nuk dëshiron të imagjinojë një të ardhme pa dikë që e do.

Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme që të përpiqeni dhe të komunikoni herët në mënyrë që të mos arrini deri në pikën që të mos keni një të ardhme së bashku. Shenjat, sjelljet dhe veprimet e partnerëve që po humbasin interesin janë delikate dhe ndonjëherë mund të duken edhe "normale" në disa marrëdhënie.

Mos u bëni shumë rehat. Sigurohuni që ta kapni atë që në fillim para se të kalojë shumë kohë dhe të jetë tepër vonë për të rregulluar marrëdhënien.

Nëse mendoni se partneri juaj po bie nga dashuria me ju ose me marrëdhënien tuaj, mbani parasysh këto shenja delikate të listuara dhe sigurohuni që t'i kapni ato mjaft herët, në mënyrë që të ketë një shans më të mirë për të qëndruar së bashku.

11 shenjat që tregojnë se partneri juaj ka humbur ndjenjat për ju – dhe mund të jetë duke menduar të largohet: 

1. Ai papritmas ka një obsesion të ri
Të gjithë kanë pasione dhe hobi në të cilat duhet të pëlqejnë të marrin pjesë. Bëhet shqetësuese kur një pasion ose hobi përdoret si një shpërqendrim ose një mënyrë për të shmangur marrëdhënien.

Nëse më pak kohë po shpenzohet me ju dhe më shumë kohë po shpenzohet për një hobi, mund të jetë një mënyrë për të injoruar marrëdhënien. Kushtojini vëmendje sasisë së kohës që shpenzoni për një hobi dhe sasisë së kohës së kaluar me ju.

2. Ai heq dorë nga pamja e jashtme
Kur njëri partner heq dorë nga pamja e tij dhe nuk bën përpjekje për t'u rruar apo pastruar, ai partner nuk tregon shqetësim apo shqetësim se tjetri e sheh atë tërheqës.

Mospastrimi për një natë në qytet ose për të dalë me miqtë mund të tregojë një shmangie të plotë të intimitetit.

3. Ka përkëdhelje minimale ose aspak
Në fillim të lidhjes, përqafimi ishte i natyrshëm për t'u ndier afër njëri-tjetrit. Përqafimi është një nga mënyrat se si çiftet ndihen të afërt me njëri-tjetrin.

Nëse ka më përkëdhelje minimale ose aspak, kjo mund të nënkuptojë se ata nuk janë të shqetësuar ose të interesuar të plotësojnë nevojat tuaja për intimitetin.

4. Ai nuk pyet për ditën tuaj
Kjo thjesht tregon një mungesë të përgjithshme interesi për çdo gjë që bëni në ditët tuaja. Nëse ata nuk pyesin për ditën tuaj, mund të jetë gjithashtu një shenjë se nuk është me të vërtetë aq e rëndësishme për ta.

5. Ai refuzon të diskutojë atë që po e shqetëson
Ata nuk duan të flasin për atë që i shqetëson sepse mund t'i bëjë të ndihen të pakëndshëm.

Cila është zgjidhja më e mirë për shqetësimin? Shmangia. Ata nuk duan të diskutojnë asgjë që mund të sjellë ndjenja sikleti.

6. Nuk të mban më dorën
Mbajtja e duarve zakonisht vjen natyrshëm për çiftet. Nëse ata nuk po ju mbajnë për dore, kjo mund të nënkuptojë se ata kanë mungesë interesi për të qenë fizikisht afër dhe të lidhur me tjetrin.

7. Ai nuk flet më për të ardhmen ose nuk e shmang temën fare
E ardhmja e një çifti dikur që përfshinte një familje dhe blerja e një shtëpie bëhet një kujtim i largët i asaj që një çift ndante dikur.

8. Ka mungesë të kontaktit me sy
Komunikimi joverbal, siç është kontakti me sy, tregon shumë për atë se sa një person e vlerëson tjetrin dhe sa i rëndësishëm është një person për të. Nëse ka kontakt minimal me sy brenda marrëdhënies, është koha për të vënë në dyshim ndjenjat e tyre dhe pse ka ndodhur ky ndryshim.

9. Komunikimi bëhet më i rrallë
Mungesa e komunikimit duhet të zbulohet herët në mënyrë që marrëdhënia të ruhet. Nëse nuk adresohet mjaft herët, kjo i lejon ata që emocionalisht të tërhiqen plotësisht nga marrëdhënia.

10. Bisedat janë bërë diskutime në nivel sipërfaqësor
Bisedat dhe diskutimet tuaja bëhen relativisht jointeresante dhe nganjëherë të pakuptimta. Për shembull, ju mund të pyesni për një lojë bejsbolli ose një lojë shfaqjeje që partneri juaj po e shikon dhe aq sa shkon.

Diskutimet për marrëdhëniet dhe çështjet brenda marrëdhënies shmangen./CNA.al

Lajmet e fundit nga