Mashtrime me vaksinat "eksperimentale"/ Avokati më i fuqishëm gjerman nis padinë më të madhe në histori

22 Janar 2022, 09:26, Lifestyle CNA
Mashtrime me vaksinat "eksperimentale"/ Avokati më i

Eksperti dhe mjeku Leonard Coldwell ka zbuluar se padia më e madhe në histori kundër krimeve globale ndaj njerëzimit ka nisur.

Përmes një shkrimi në rrjetet sociale, shkruan se, një ekip prej më shumë se 1 mijë avokatësh dhe më shumë se 10 mijë ekspertë mjekësor të udhëhequr nga gjermani Reiner Fuellmich, një nga avokatët më të fuqishëm në Evropë, kanë nisur padinë më të madhe në histori të quajtur “Nurnberg 2” kundër OBSH-së dhe Grupi Davos ( Forumi Ekonomik Botëror i kryesuar nga 80-vjeçari Klaus Schwab) për krime kundër njerëzimit, raporton CNA.al.

Dr.Reiner Fuellmich është një nga avokatët më të fuqishëm, i cili ka fituar procese gjyqësore shumë milionëshe kundër mashtrimit të Deutsche Bank dhe atë kundër Volkswagen për mashtrimin Dieselgate.

Fuellmich është një prej themeluesve të Komisionit Hetimor i Kurorës Gjermane.  Fuellmich dhe ekipi i tij kanë grumbulluar me mijëra pjesëza të provave shkencore që demonstrojnë pabesueshmërinë e testeve PCR dhe mashtrimin që fshihet pas tyre. Avokati Fuellmich, më parë kishte folur edhe për vaksinat, duke theksuar se ? nuk kishte të bënte me vaksinimin, por ishin pjesë e eksperimenteve gjenetike?. Gjithashtu foli për të metat e testeve si dhe mashtrimin me certifakatat e vdekjes që përgatiteshin nga personeli mjekësor i korruptuar. Vaksina ?eksperimentale?, në vetvete shkel nenin 32 të Konventës së Gjenevës, shkruan CNA.al duke ju referuar mediave gjermane dhe kanadeze.

Sipas nenit 32 të Konventës IV të vitit 1949, “Gjymitimi dhe eksperimentet mjekësore apo shkencore, që nuk janë të nevojshme për trajtimin mjekësor të një personi”, janë të ndaluara. Sipas nenit 147, kryerja e eksperimenteve biologjike mbi njerëzit përbën një shkelje të rëndë të Konventës.

Vaksina “eksperimentale” shkel të 10 Kodet e Nurembergut, të cilët parashikojnë dënimin me vdekje për ata që shkelin këto traktate ndërkombëtare.” Fuellmich shtoi gjithashtu, se e gjithë kjo ishte planifikuar për një kohë të gjatë për t’u zbatuar në vitin 2050. Por më pas vendosën që të përshpejtojnë planet fillimisht në 2030, por në fund u nxituan duke e zbatuar planin në 2020, duke bërë krahas shumë gabime. Prodhuesit e vaksinave, nuk prisnin që do të kishte kaq shumë efekte anësore dhe vdekje. ?Evropa është fushëbeteja kryesore e kësaj lufte?, theksoi Fuellmich, “pasi është tërësisht e falimentuar. Fondet e pensioneve u grabitën tërësisht. Kjo është arsyeja përse ata duan të marrin në kontroll Evropën, para se njerëzit të kuptojnë se kush janë. Çfarë po ndodh??, tha Fuellmich.

Sipas Fuellmich, bëhet fjalë për një grup prej rreth 3000 super të pasurish. Klika e Davosit rreth Klaus Schwab i përket këtij grupi. Çfarë kërkojnë? Kontrollin e plotë mbi njerëzit. ?Ata korruptojnë mjekë, personel spitalor dhe politikanë. Njerëzit që nuk bashkëpunojnë janë të kërcënuar. Ata përdorin të gjitha llojet e teknikave psikologjike për të manipuluar njerëzit.? “Media kryesore,” thotë Fuellmich, “po tregon një realitet të rremë dhe thotë se shumica e njerëzve mbështesin masat dhe vaksinat. Por kjo nuk është e vërtetë.

Për shembull, me të gjithë njerëzit që kam mundur të flas në Gjermani e dinë se një maskë nuk mbron nga asgjë, sepse pothuajse të gjithë tani janë të informuar nga mediat alternative. Mediat e vjetra po ?vdesin?.

Përhapeni të vërtetën dhe faktet sa më gjerësisht të jetë e mundur dhe mos e humbni energjinë tuaj me njerëzit që janë të dëshpëruar për t’u vaksinuar. Ne nuk mund t’i shpëtojmë të gjithë. Shumë njerëz do të vdesin.“/ CNA.al

Lajmet e fundit nga