Afera korruptive e inceneratorëve/ Mbetet në fuqi sekuestro e pasurive të ish-ministrit Lefter Koka

18 Janar 2022, 10:19, Aktualitet CNA
Afera korruptive e inceneratorëve/ Mbetet në fuqi sekuestro e pasurive

Apeli i GJKKO ka njoftuar sot se ka lënë në fuqi sekuestron e pasurive të ish-ministrit Lefter Koka, i cili akuzohet në lidhje me aferën korruptive të inceneratorëve,

 “Komunikohet në mënyrë të përmbledhur se, sot më datë 18.01.2022, në Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, u shqyrtua çështja me nr. 13 akti, datë 07.01.2022 regjistrimi, mbi ankimin e të hetuarit (ankues) L.K., lidhur me ?Heqjen e sekuestros preventive, të vendosur me vendimin nr. 484, datë 13.12.2021 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar?, ku trupi gjykues monokratik i Gjykatës së Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, vendosi, miratimin e vendimit nr. 484 akti, datë 13.12.2021 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar në pikat 1, 4, 5, 8 dhe 9 të tij, që lidhen me pasuritë e ankuesit”, thuhet në njoftim. 

Lajmet e fundit nga