Erlis Frashëri del në stërvitje me Skënderbeun

6 Janar 2022, 08:04, Sport CNA
Erlis Frashëri del në stërvitje me Skënderbeun

Në dy ditët e para të grumbullimit,  Skënderbeu ka bërë vetëm një goditje në merkato. Prej ditës së parë të përgatitjeve në ekip është shfaqur Erlis Frashëri, i cili konsiderohet si afrimi i parë i Skënderbeut.

Frashëri, pas zhvillimit të testeve fizike është bashkuar me grupin e lojtarëve në stërvitje dhe me shumë mundësi do të jetë prezantimi i parë zyrtar i Skënderbeut për pjesën e dytë të sezonit. Veç tij, asnjë lëvizje tjetër nuk ka pasur në kampin bardhekuq, jo vetëm në hyrje, por edhe në dalje.

Duket se Memelli është i interesuar fillimisht të shohë afrimet që do të realizohen nga klubi dhe më pas të vendosë se cilat do të jenë largimet e mundshme nga ekipi, gjithnjë nëse do të ketë të tilla lëvizje në këtë drejtim.

Lajmet e fundit nga