Ish-ministri i Ramës: Klimë e disfavorshme për biznesin e vogël, Rama duhet të...

31 Janar 2018, 17:49, Aktualitet CNA

Ish-ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti, i ftuar në studion e televizionit News24, ka folur lidhur me politikat e qeverisë lidhur me bujqësinë dhe bizneset e vogla e të mëdha.

Sipas Panaritit, nga politikat e qeverisë është krijuar një klimë e disfavorshme për biznesin e vogël. Lidhur me kushtet e higjienës së biznesit të vogël si thertoret etj, Panariti u shpreh se qeveria duhet që t’i mbështesë për rritjen e higjienës, e jo tu ofrojë thertore të mëdha, pasi kjo do të nxiste punën në të zezë e jashtë të gjitha kushteve higjieno-sanitare.

Ai tha se duhen stimuluar aktivitetet prodhuese dhe tu krijohet hapësirë jetese. /CNA.al

Lajmet e fundit nga