Gjyqtarja e Apelit të Tiranës përballë Vettingut/ Zbardhet vendimi i KPK

17 Qershor 2020, 08:18, Vetingu CNA
Gjyqtarja e Apelit të Tiranës përballë Vettingut/ Zbardhet

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur rikonfirmimin në detyrë të Gjyqtares së Apelit të Tiranës, Elona Stavri Toro.

Mësphet se në seancën dëgjimore ajo u përball me pyetjet nga KPK lidhur me blerjen e një apartamenti 135 mijë euro në Rrugën e Elbasanit që i justifikoi me paratë e babait të saj dhe një hua prej 45 mijë eurosh.

Elona Stavri Toro ka 16 vite punë si gjyqtare në Gjykatën e Tiranës, teksa në 2016 kaloi në Apelin e Tiranës.

Kujtojmë se sot KPK konfirmoi gjyqtaren Edlira Petri, ndërsa  shkarkoi Nure Drenin, gjyqtare e Apelit të GJKKO.

Lajmet e fundit nga