LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Sekretet e seksit: Enigma sesa zgjat ogazma gjatë seksit, merr fund tani!

25 Shtator 2018, 22:05, Aktualitet CNA
Sekretet e seksit: Enigma sesa zgjat ogazma gjatë seksit, merr fund tani!

Edhe përse mund t?ju duket një përjetësi ai moment, orgazma zgjat përreth 15 deri në 30 sekonda. Sipas një studimi të bërë publik nga ?The Sun?, orgazma zgjat mesatarisht njësoj si tek meshkujt ashtu edhe tek femrat.

Në studim theksohet gjithashtu se ka persona të tjerë, ku orgazma zgjat nga 6 deri në 12 sekonda, ndërkohë që nuk përjashtohen edhe rastet ekstreme ku orgazma zgjat 1 deri në 2 minuta të cilat janë shumë të rralla.

Orgazma femërore fillon të shfaqet në formën e tkurrjeve të muskujve të thellë të organeve gjenitale dhe të legenit të vogël dhe shoqërohet me dridhje muskulore të të gjithë trupit. Rreth 70 për qind të femrave që kryejnë marrëdhënie seksuale nuk e arrijnë dot orgazmën nëpërmjet penetrimit. Ndërkohë që 15 për qind e tyre, përjetojnë orgazmën rregullisht gjatë seksit. Pjesa tjetër, e ka të pamundur ta përjetojë pa ndihmën e lodrave të seksit, pornos apo stimuluesve të tjerë.

Lajmet e fundit nga