LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Father Karlo, the children's legend

2023-03-25 12:54:00, Satire Politike CNA

Father Karlo, the children's legend

Father Karlo entered the house safe and sound.

- You won a tender, didn't you? - asked his wife, his visionary secretary.

- No, no.

- Concession?

- No, no.

- Then you grabbed someone's land?

- No, no.

-You imposed a fine and it went well?

- No, no.

- You're talking about cracking me up!

Father Karlo approached him, hugged him and gave him the news in his ear:

-In our neighborhood, almost all the children are called Father Karlo. This made me very happy.

She looked at him in surprise for a moment, then laughed.

- You are stupid, you make up useless news like in the media where you are the owner, that the puppy steals your money and fines you.

Father Karlo was not affected because he now has the skin of a crocodile. He said quietly to the woman:

- Go out on the street, asked the children themselves, without my dog ??with bones, I will carry it.

E shoqja nuk prit, por vrik u afrua te një grumbull fëmijësh.

-Si e ke emrin ti xhan? - pyeti një vogëlush.

-Baba Karlo - tha ai.

-Po ty si të quajnë?

-Edhe mua baba Karlo.

-Mua më thërrasin Karla, - foli një gocë.

Gruaja e baba Karlos pickoi veten. Po i dukej se qe në ëndërr. Atë çast dëgjoi një zë femre:

-Baba Karlo, baba Karlo hajdeni të hani drekë.

Gruaja e baba Karlos iu avit.

-Djemtë e tu? - pyeti zonjën që thirri çunat.

-Po.

-Si e kanë emrin.

-I madhi baba Karlo.

-Po i vogli?

-Baba Karlo dhe ai, - foli zonja.

-Po si kështu?

-Mos u çudit, o zonjë.Gjithë fëmijët e lagjes sonë baba Karlo quhen.

-Po pse?

-Që të kenë fatin e atij atje, - dhe tregoi me gisht shtëpinë e baba Karlos të madh.

-Që të pasurohen pa u lodhur, pa u djersitur, të mbajnë qenushër, pa djersë e pa zënë lopatë me dorë, siç themi ne shqiptarët.

Having said that, he brought two Father Carlo into the house, raised his eyes to the sky and said:

-Amen! Let's become Karlo's father, oh my god!/ CNA

19:58 Satire Politike

"Baba Karloja"

Children know "Father Karlo" from the tale of Pinocchio, t...

18:04 Satire Politike

CNA.al shpall

CNA.al ka vendosur sot që në datën 31 të shpallë kuadr...

Lajmet e fundit nga