LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

From Ardi Stefa/ Ex...

2023-01-15 13:39:00, Satire Politike CNA

From Ardi Stefa/ Ex...

Hello brother, how are you?

Listen to me carefully.

You will go down the road of the hospital. Go to the pits, spend hours there at the former "Ali Demi" cinema. You will walk straight. You will pass the former square in front of the town hall. You will also pass former Mapo.

There are several variants of the Hat. Or you will turn left towards the former Flag Square. Do not look for orientation from the former Independence Monument, or from the former Flagpole, because they are not visible. Understand? You will leave behind the former Four Balls and the former Greva, or you will keep right in the direction of the former Merkatos; that clock, where the former clock is that does not work.

You can walk straight on the former New Street and ahead you will find the former pottery or the former Brick Factory.

Por kur je te ish Merkatoja mund të vazhdosh majtas drejt ish Gjyqit të Vjetër.

Unë të këshilloj që te ish Kapelja të ecësh drejt, të kalosh ish Shtëpinë e Pionierit, ish Shtëpinë e Oficerëve, ish Adriatikun...

Vajte? Xham fare. Tani... Jo, jo, mos u ngatërro fare me ish Agjencinë e udhëtarëve, se nuk ekziston më.

Ec në drejtim të ish stacionit të trenit, të atij ore, që i duhej Vlorës, që të vente babai të takonte djalin ushtar në Shkodër. Ec drejt dhe kalo ish parkun...

Pse nuk më beson. Në Vlorë jam. Jam mu te ish Kulaçi. Aty pra, ku më parë shihej ish deti dhe ishte ish porti i Skelës...

Po, ore po.

Po të kthehesh nga ish deti, në të majtë tënde është ish turizmi i ish Skelës...

Ohuuuuu. Më lodhe! Sikur nuk je nga Vlora!...

Pyet ndonjë ish vlonjat dhe takohemi aty te ish Tre Racat, apo te ish Orizi...

No no. Better to go to Kombinati, because there is some coffee with good brandy.

Come on, health, derman...

You completely finished my offer...

18:04 Satire Politike

CNA.al shpall

CNA.al ka vendosur sot që në datën 31 të shpallë kuadr...

Lajmet e fundit nga