LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The Labor Inspector threatens the citizen/ "Don't open a business like mine, otherwise he will work without flowers on his grave!"

2023-05-04 20:59:49, Denoncim CNA

The Labor Inspector threatens the citizen/ "Don't open a business like

The show "Fiks Fare" brought the case of a couple from Lezha who complain of being threatened by an inspector of the Labor Institute.

They show that they have opened a bakery, since the inspector also has one, he threatens them and tells you that they should close the business because they were taking away customers.

Albina Gjoka says that they previously worked in the bakery of Gjin Çup, an inspector in the State Inspectorate of Labor and Social Services.

She says that after they broke away from Çupi, they opened a bakery against all the rules and laws of the state.

But from the moment that the inspector found out about this, he sent the first messages saying that they did not do well to open it, not only that but he met with Albina's husband and openly threatened him.

Fiksi brought the citizen's conversation with the inspector, where the latter tells him that you will not work in that business.

The Labor Inspector threatens the citizen/ "Don't open a business like

"I will go first and do everything in my power ", the inspector says to the citizen, implying according to the informant that he also has the police in hand, since Paulin Çupi and Kujtim Gjoka, the former head of the police station, are cousins inspector and thus the police do not act.

Në bisedën mes Çupit dhe qytetarit , punonjësi i shtetit ja bën të qartë qytetarit se nuk do ketë mundësi të punojë derisa njëri prej tyre t’i hedhë lule në varr tjetrit. Por jo vetëm aq, Albina tregoi për Fiksin se pas këtyre kërcënimeve, një natë kanë dalë 3 persona që ta godasin bashkëshortin e saj natën, kur ai po kthehej nga puna, për këtë qytetarja thotë se dyshojmë te Gjin Çupi, ndaj kanë bërë kallëzim në polici, por asgjë nuk është bërë.

Ky kallëzim ka irrituar akoma më shumë inspektorin duke bërë që ky i fundit të çojë në shtëpinë e qytetarit 2 ndërmjetës nëpërmjet të cilëve i thotë për herë të fundit se i kanë problemet e hapura me njëri tjetrin meqë e kanë kallëzuar.

The Labor Inspector threatens the citizen/ "Don't open a business like

Në bisedën mes ndërmjetësve dhe qytetarit që u transmetua në emisionin investigativ, ndërmjetësit janë të qartë në kufizimet që i vënë qytetarit, duke i thënë se inspektori i ka çuar që të pranojë të mbyllë biznesin ose problemet i kanë të hapura.

Gazetarët e Fiksit takuan vetë inspektorin i cili në fillim mohoi të kishte kërcënuar, por më vonë tha se e ka bërë në gjaknxehtësi e sipër, dhe se ka zgjedhur ta zgjidhi problemin sipas traditës së Mirditës. Ai mohon se ka telefonuar kushërinjtë e tij të cilët mbajnë poste në polici për këtë problem.

The incident also brought citizens to the police station to file a report, where the judicial police officer does not file the report, on the grounds that he is going to another event. Later, he is heard saying in the video that he will go to the house of the informants about the problem they have, which did not happen. So, in a way, state employees protect each other, leaving unprotected those who should actually serve them./ tch

Lajmet e fundit nga