LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Si të bllokoni emailet dhe postat e padëshiruara në iPhone tuaj me aplikacionin Mail

13 Mars 2022, 14:28, Tech CNA
Si të bllokoni emailet dhe postat e padëshiruara në iPhone tuaj

Email është bërë një pjesë integrale e jetës së përditshme për pothuajse të gjithë. Por ndonjëherë ka dërgues që duhet të bllokohen për shkak të mesazheve të padëshiruara ose ngacmimeve.

Ndërsa më parë bllokimi i këtyre dërguesve kërkonte aplikacione të palëve të treta në iPhone tuaj, tani mund ta bëni atë direkt nga aplikacioni Mail i Apple në pajisjet iOS. Ja se si.

Si të bllokoni emailet në aplikacionin Mail në iPhone

1-Hapni aplikacionin Mail dhe gjeni një email nga dërguesi që dëshironi të bllokoni.

2-Prekni foton e dërguesit dhe më pas emrin e tij në fushën Nga .

3-Trokitni lehtë mbi Blloko këtë kontakt dhe prekni përsëri në dritaren e konfirmimit që shfaqet.

Bllokimi i kontaktit të tyre do të ndalojë shfaqjen e sinjalizimeve kur ata ju dërgojnë një email të ri, por emailet do të vijnë përsëri. Për ta parandaluar këtë dhe për t’i zhvendosur ato automatikisht në koshin e plehrave, bëni sa më poshtë:

1-Hapni aplikacionin Cilësimet e iPhone .

2-Lëvizni poshtë derisa të shihni opsionin e aplikacionit Mail dhe trokitni lehtë mbi të.

3-Trokit te Opsionet e dërguesit të bllokuar .

4-Zgjidhni Zhvendos te koshi .

Lajmet e fundit nga