Gafa e gjyqtarit, shoqata e arbitrave i kërkon falje Milanit

18 Janar 2022, 08:04, Sport CNA
Gafa e gjyqtarit, shoqata e arbitrave i kërkon falje Milanit

Shoqata e arbitrave kërkon falje Shoqata e Arbitrave italianë (AIA) i kërkoi falje Milanit për gabimet e arbitrimit të Marko Serras, i cili dje ishte nën vëzhgimin e Andrea Gervasonit, zëvendësdizenjator dhe për më tepër i pranishëm në tribunat e ?San Siro?-s.

Sipas ?La Gazzetta dello Sport?, ka qenë ky i fundit që i ka prezantuar faljet e AIA-s klubi kuqezi i cili nga ana e tij pranoi mungesën e keqdashjes në gabimet ? edhe pse të rënda ? të arbitrit dhe ka pranuar faljen.

Lajmet e fundit nga