Rregullorja e re/ Basha nxjerr jashtë partisë 200 anëtarë

15 Janar 2022, 17:50, Politikë CNA
Rregullorja e re/ Basha nxjerr jashtë partisë 200 anëtarë

Lulzim Basha ka nisur spastrimin e partisë nga demokratët.

Në mbledhjen e sotme të Këshillit Kombëtar, është miratuar në parim rregullorja e re, në të cilën parashikohet zëvendësimi i mbi 200 anëtarëve që mbështetën Sali Berishën.

Në rregulloren e re thuhet se mungesa pa asnjë shkak të ligjshëm dhe pa njoftim paraprak në tre mbledhje radhazi i anëtarëve të zgjedhur të Këshillit Kombëtar, përbën shkak për zëvendësimin e tyre me listën vijuese të anëtarëve të votuar nga Kuvendi Kombëtar i Partisë.

?Konstatimi i mbarimit të mandatit për shkak të mungesave në mbledhje pa asnjë shkak të ligjshëm dhe pa njoftim paraprak, bëhet me vendim të Kryesisë së Partisë, pas raportimit me shkrim të Sekretarit të Përgjithshëm?, thuhet në rregullore./CNA.al

Lajmet e fundit nga