LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

KLP shpall dy vende vakante për prokuror në SPAK

27 Janar 2020, 13:40, Politikë CNA

Drejtuesi i SPAK, Arben Kraja iu drejtua me shkrese Këshillit të Lartë të Prokurorisë për plotësimin e 2 vendeve vakante në SPAK.

Sot Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka vendosur me shumicë votash të shpallë fillimin e procedurave për plotësimin e 2 vendeve vakante për prokurorë në Prokurorinë e Posaçme përmes procedures së ngritjes në detyrë.

Njoftimi i vendeve vakante si dhe kriteret që duhet të plotësojnë kandidatet do të publikohen në faqen zyrtare të KLP.

Kriteret dhe mënyra e konkurimit janë të parashikuara në Rregulloren Mbi kriteret dhe procedurën për ngritjen në detyre të prokurorëve pranë Prokurorisë së Posaçme, miratuar me vendim ne dt. 19.03.2019 nga KLP./CNA.al

Lajmet e fundit nga