LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Me 2 vila 566 mijë € dhe 22 troje e ndërtesa/ Kunati i ish-ministres së Ramës synon Kushtetuesen

12 Gusht 2022, 10:47, Vetingu CNA

Me 2 vila 566 mijë € dhe 22 troje e ndërtesa/ Kunati i

Kunati i Mimi Kodhelit, ish-ministes së Edi Ramës, pasi kapi Këshillin e lartë të Prokurorit i ka shtrirë duart drejt Gjykatës Kushtetuese.

Gent Ibrahimi është një nga kandidatët për në Kushtuese dhe kjo ka sjellë reagimin e ashpër të avokates Adriana Kalaja.

Me anë të një postimi në rrjete sociale, Kalaja shkruan të korruptuarit që pastruan dhe po pastrojnë Drejtësinë e Re nga "Të Korruptuarit".

“Lexova kandidaturat për Gjykatën Kushtetuese. Ndjeva dhimbje dhe trishtim të madh.

Nuk po merrem me shoqen Laje (Arta Marku) e cila e dimë të gjithë sesi e kaloi Vetingun, por sot po merrem me Tezakun e Mimi Kodhelit, Gent Ibrahimi.

Kur u iniciua Reforma në Drejtësi, u ra dakort se kontributorët dhe përpiluesit nuk do ishin pjesë e Organeve Drejtuese të Drejtësisë së Re ashtu si dhe pjesë e Sistemit Gjyaqësor.

Ndodhi ajo që ndodh gjithmonë kur bën marëveshje me të birin e Kristaqit Edvin Ramën.

Gent Ibrahimi zgjidhet ne krye të KLP-së.

Tani mirë që u zgjodh por a ja bëri kush Vetingun dhe kush ja bëri tani si kandidat për Gjykatën Kushtetuese?”, shkruan Kalaja.

Më tej Kalaja ka publikuar të dhëna nga pasuria e Gent Ibrahimit, të cilën e ka zbardhur në herët CNA.al, që në kohën kur drejtonte KLP-në.

Pasuria e deklaruar e Gent Ibrahimit

Me 2 vila 566 mijë € dhe 22 troje e ndërtesa/ Kunati i

Vilë dykatëshe plus nënçati me sipërfaqe 238 m2, me vlerë 237 500 euro, të blerë në 13.04.2010, burimi i krijimit është trashëgimi nga prindërit dhe nga të ardhurat personale, pjesa 50 %.

 Vilë dykatëshe 238 m2 në Lundër, me vlerë 237 500 euro, trashëguar nga nëna në 2020, pjesa 17 %.

 Makinë "Mercedez Benz", blerë në 2019, me vlerë 4 980 000 lekë.

 Kontratë për ndërtimin e një objekti mbi një truall 400 m2, në Vlorë/Skelë, ku në përfundim do të përfitojë 2 apartamente me sipërfaqe 103 m2 dhe 69 m2, një dyqan 41 m2 si dhe një vendparkim 41 m2, me vlerë 150 mijë euro.

Makinë "Mercedez Benz" GLK blerë në 2014.

Llogari rrjedhëse nga puna dhe qiraja, shtuar me 1 603 548 lekë.

 Llogari rrjedhëse pakësuar me 6 215 euro dhe 108 USD.

 Cash, 10 mijë euro.

 Paga si kryetar i KLP, 2 842 937 lekë.

 Të ardhura nga mësimdhënia në Shkollën e Magjistraturës, 215 924 lekë.

 Apartament 128 m2 në Tiranë, blerë në 2002, me burim shitje e një apartamenti dhe trashëgimi nga prindërit, pjesa 50 %.

 Apartament 111 m2 në Vlorë, me vlerë 48 355 euro, fituar me trashëgimi nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Truall 27 936 m2 në Vlorë, me vlerë 231 868 800 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Truall 5 793 m2 në Vlorë, me vlerë 48 086 050 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Magazinë 997 m2 në Vlorë, me vlerë 7 735 944 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Magazinë 998 m2 në Vlorë me vlerë 7 735 944 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Magazinë 989 m2 në Vlorë me vlerë 10 040 045 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Magazinë 649 m2 në Vlorë me vlerë 5 367 593 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Magazinë 1011 m2 në Vlorë me vlerë 9 650 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Magazinë 328 m2 në Vlorë me vlerë 3 900 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Garazhde 144 m2 në Vlorë, me vlerë 1 872 921 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Ndërtesë dy kate (zyrë), 117 m2 në Vlorë, me vlerë 9 257 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 101 m2, 1 316 247 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 101 m2, 1 150 578 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 99 m2, 1 477 852 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Ndërtesë 1 kat (ambient ndihmës) në Vlorë, 66 m2, 858 422 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, 33.33 %.

 Ndërtesë 1 kat (kabinë roje) në Vlorë, 9 m2, 157 702 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, 33.33 %.

 Truall 3 895 m2, në Vlorë, më vlerë 32 238 500 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Truall 3 300 m2, në Vlorë, me vlerë 27 390 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Truall 428 m2, në Vlorë, me vlerë 3 552 400 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Truall 33 m2, në Vlorë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

 Truall 556 m2 në Vlorë, me vlerë 5 560 000 lekë, trashëguar nga nëna, pjesa 33.33 %.

 Truall 4050 m2 në Korçë, me vlerë 4 000 000 lekë, trashëguar nga nëna, pjesa 4/24

 Paga e bashkëshortes, 2 068 926 lekë.

 Të ardhura nga qiraja, 3 875 000 lekë.

 Të ardhura të tjera nga dieta dhe interesa, 480 068 lekë.

 Djali Tedi Ibrahimi, makinë ‘Peugeot’ blerë në 2015.

 Llogari rrjedhëse, 12 861 euro.

 Dhuratë nga gjyshërit për studime, 15 400 euro.

"Domethënë, ky tipi ka pastruar Drejtësinë e Re nga 'të korruptuarit', të cilët janë shkarkuar vetëm me një hyrje pallati në pronësi.

Disa edhe të kohës së trashëgimlënësve të Gramoz Ruçit.

T'ja çojë dikush Yurit këtë pasurinë e Ibrahimit se mbase i kërkon ndjesë Berishës që e kanë akuzuar për korrupsion.

Mbase bëhet çilose dhe ja çon kjo para Delinës Blinkenit të Sorosit

Ja kshu kshu.

Tani edhe Gjykata Kushtetuese në dorë të djalit të Kristaqit që firmoste vdekjen e poetëve.

Gjykata Kushtetuese do firmosi "krenare" atë që në fakt kemi kohë që e shohim:

Vdekjen e shtetit LIGJOR të së DREJTËS", shkruan më tej Kalaja./CNA.al

Lajmet e fundit nga