LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Foto-Hirushja e Komisionit të Vettingut/ I mbetet këpuca në oborrin e SPAK-ut

29 Korrik 2022, 14:23, Vetingu CNA

Foto-Hirushja e Komisionit të Vettingut/ I mbetet këpuca në

Komisionerja e Vettingut, Etleda Çiftja, është paraqitur sot në GJKKO, në seancën e radhës.

Në oborrin e GJKKO-së ka pasur një incident me këpucët. Taka e këpucës i ka ngecur te hekurat e kanaleve kulluese në oborrin e SPAK-ut.

Kujtojmë se Çiftja është në akuzë nga SPAK-u, për fshehje pasurie dhe falsifikim.

Konkretisht Etleda Çiftja, është akuzuar për kryerjen e veprave penale të “Falsifikimit të dokumentit”, në formën e përdorimit, parashikuar nga neni 186 paragrafi i parë i K.Penal dhe “Refuzim për deklarimin, mosdeklarimin, fshehja ose deklarimi i rremë i pasurive, interesave privatë të personave të zgjedhur dhe nëpunësve publikë ose i çdo personi tjetër që ka detyrim ligjor për deklarim”, parashikuar nga neni 257/a paragrafi i dytë i K.Penal.

Sipas SPAK-ut, nga hetimet e kryera ka rezultuar e provuar tej dyshimit të arsyeshëm se e pandehura Etleda Çiftja, në deklaratën me nr. 14568 indeksi, datë dorëzimi 17.07.2017, ka kryer deklarim të rremë te pasurisë, e konkretisht në lidhje me burimin e blerjes së apartamentit të banimit, te dy parcelave tokë arë me sip 1450 m2 dhe me sip 3440 m2, mënyrën e fitimit të pronësisë për dy sipërfaqet e tokave arë si dhe në lidhje me qëllimin e marrjes së një kredie pranë ish-Banka Emporiki – Shqipëri sh.a./CNA.al

Lajmet e fundit nga