"Google" prezanton në heshtje opsionin e ri të fuqishëm të "Google Photos"

10 Korrik 2022, 14:31, Tech CNA
"Google" prezanton në heshtje opsionin e ri të fuqishëm
Foto ilustruese

Google Photos po prezanton një ndryshim të vogël, por shumë të fuqishëm që do ta bëjë aplikacionin dukshëm më të shpejtë dhe më të lehtë për t'u përdorur.

Siç raportohet nga Policia e Android, disa përdorues të "Google Photos" po shohin një menu të ridizajnuar që shfaqet nga fundi i ekranit sapo të zgjidhen një ose më shumë foto ose video.

Ndërfaqja e re zëvendëson menunë aktuale vetëm për ikonat në krye të ekranit me një karusel shumë më të madh ikonash të shoqëruar këtë herë nga përshkrime të dobishme teksti që duhet t'i bëjnë opsionet e ndryshme shumë më të lehta për t'u naviguar dhe kuptuar.

Por ndërfaqja e re sjell shumë më tepër sesa ndryshime të thjeshta, tani mund të kryeni detyrat e zgjedhura në fotot tuaja të gjitha në të njëjtën kohë, pa pasur nevojë të hapni secilën veç e veç. Përveç kësaj, ju mund të kryeni një sërë funksionesh duke përfshirë shtimin e tyre në një album ekzistues, shkarkimin e tyre në pajisjen tuaj lokale apo edhe modifikimin e datës, orës ose vendndodhjes, shkruan "Forbes".

Nëse keni nevojë të ndryshoni kohën dhe datën e ruajtur në një grup fotografish, mund të zgjidhni të aplikoni të njëjtën orë dhe datë për të gjitha fotot e zgjedhura menjëherë ose mund t'i bëni "Google Photos" të caktojë një datë të re për imazhin e parë dhe më pas të ruani automatikisht dallimet ekzistuese kohore midis imazheve të tjera të zgjedhura. Ndërfaqja e re duket se po shfaqet gradualisht në bazë të përdoruesve, ndoshta si pjesë e një testi./ CNA.al

Lajmet e fundit nga