LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Rama bën ndryshime në qeveri/ Emërohet zv.ministri i ri i Energjisë

26 Maj 2022, 19:54, Aktualitet CNA

Rama bën ndryshime në qeveri/ Emërohet zv.ministri i ri i

Kryeministri Edi Rama emëron zv.ministrin e ri të Infrastrukturës dhe Energjisë, Hantin Bonati.

Vendimi është marrë në mbledhjen e sotme të qeverisë.

Bonati ka qenë në këtë detyrë nga viti 2017 deri në 2021-shin, por u lirua nga detyra më 2 qershor të vitit të kaluar. Tashmë është emëruar sërish zëvendësministër.

Vendimi i plotë: 

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:
Z. Hantin Bonati emërohet zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

K R Y E M I N I S T R I
EDI RAMA

 

Lajmet e fundit nga