LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Emrat/ Begaj emëron 3 ambasadorë të rinj në Bullgari, Spanjë dhe Suedi

25 Shtator 2023, 13:38, Aktualitet CNA

Emrat/ Begaj emëron 3 ambasadorë të rinj në Bullgari,

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj, ka dekretoi lirimet dhe emërimet e ambasadorëve të propozuar nga kryeministri Edi Rama.

Më poshtë gjeni emrat e mbasadorëve, të cilët u emëruan si ambasadorë të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Republikën e Bullgarisë, në Mbretërinë e Spanjës dhe në Mbretërinë e Suedisë.

1. Emërohet znj. Inid Milo, ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Republikës së Shqipërisë në Republikën e Bullgarisë, rezident, dhe Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Republikës së Shqipërisë në Republikën e Moldavisë, jorezident.

2. Emërohet znj. Entela Gjika, Ambasadore e Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë e Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Spanjës, rezidente, dhe Ambasadore e Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë e Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Marokut, në Republikën Islamike të Mauritanisë, dhe në Principatën e Andorrës, jorezidente.

3. Emërohet znj. Albana Dautllari, Ambasadore e Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë e Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Suedisë, rezidente, dhe Ambasadore e Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Finlandës, Republikën e Islandës, dhe në Mbretërinë e Norvegjisë, jorezidente.

Më poshtë gjeni emrat e ambasadorëve, të cilët u liruan si ambasadorë të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Republikën e Bullgarisë, në Mbretërinë e Spanjës dhe në Mbretërinë e Suedisë.

1. Lirohet, znj. Donika Hoxha nga detyra e Ambasadores së Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Republikën e Bullgarisë, rezidente, si dhe nga detyra e Ambasadores së Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Republikën e Moldavisë, jorezidente.

2. Lirohet z. Gazmend Barbullushi nga detyra e Ambasadorit të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Spanjës, rezident, si dhe nga detyra e Ambasadorit të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Marokut, në Republikën Islamike të Mauritanisë dhe në Principatën e Andorrës, jorezident.

3. Lirohet z. Virgjil Kule nga detyra e Ambasadorit të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Suedisë, rezident, si dhe nga detyra e Ambasadorit të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Republikën e Finlandës, Republikën e Islandës dhe në Mbretërinë e Norvegjisë, jorezident./ CNA

Lajmet e fundit nga