Raporti/ Gjimnazi Raqi Qirinxhi në Korçë, një ndër shkollat më të mira në vend

26 Janar 2022, 16:21, Aktualitet CNA
Raporti/ Gjimnazi Raqi Qirinxhi në Korçë, një ndër

Gjimnazi Raqi Qirinxhi në Korçë, është renditur ndër shkollat më të mira në të gjithë vendin. Sipas Raportit publik mbi arritjet e nxënësve MSh 20211, gjimnazi Raqi Qirinxhi është renditur në vendin e 14 mes 380 shkollave publike në rang vendi sipas Mesatares së MSH për 4 provime.

Gjithashtu është renditur e teta në rang vendi mes shkollave publike sipas VKM, mesatares se 3 viteve  plus Maturës Shtetëore.

?Lajm shumë i bukur, por i pritshëm për të gjithë shkollën , nxënësit, prindërit e mësuesit.

Sipas RAPORTIT  PUBLIK MBI ARRITJET E NXËNËSVE MSH 2021, kemi arritur të renditemi në VENDIN E 14-TË  mes 380 shkollave publike në rang vendi sipas Mesatares së MSH për 4 provimet dhe në VENDIN E 8-TË në rang vendi mes 380 shkollave publike sipas VKM( mesatrja e 3 viteve + MSH).

Përveçse duhet të ndjehemi krenarë për arritjet e nxënësve dhe punën e gjithsecilit, duhet të vazhdojmë të punojmë më shumë për të mbetur mes shkollave më të mira në  ZVA dhe në gjithë vendin. Faleminderit që na bëni të ndjehemi krenarë në këtë konkurrencë të fortë, por dhe që shihni larg për të ardhmen tuaj! SUKSESE GJITHMONË?, shkruhet në faqen zyrtare të gjimnazit Raqi Qirinxhi./ CNA.al

Lajmet e fundit nga