Punimet Qafë Kashar-Rinas/ Reagon Policia, apelon drejtuesit e automjeteve

26 Janar 2022, 12:40, Aktualitet CNA
Punimet Qafë Kashar-Rinas/ Reagon Policia, apelon drejtuesit e automjeteve

Me qëllim marrjen e masave për orientimin e lëvizjes për shkak të punimeve  për rehabilitimin e segmentit rrugor Kryqëzim Rinas (aeroport)-Qafë Kashar (kthesa Rinas), Policia Rrugore njofton të gjithë drejtuesit e mjeteve, për devijimin e rrugës.

Mjetet që lëvizin në drejtimin Qafë Kashar-Rinas, në drejtim të aeroportit, do të devijohen në autostradë në drejtimin Qafë Kashar?Vorë-Rinas.

Mjetet  do të shfrytëzojnë edhe rrugët dytësore për në dalje të autostradës.

Të gjitha lëvizjet hyrëse dhe dalëse në Aeroportin e Rinasit do të bëhen në drejtimin nga Rinasi (Aeroporti?K/Rinas (Ahmetaq)?Vorë?Tiranë-Durrës dhe anasjelltas).

Njëkohësisht drejtuesit e automjeteve  të përdorin edhe kalime të tjera  alternative në rrugë dytësore.

Shërbimet e Policisë Rrugore do jenë në rrugë me qëllim shmangien e trafikut dhe orientimnin e drejtuesve të automjeteve./CNA.al

Lajmet e fundit nga