Shkon në Kuvend lista me emrat e anëtarëve të KLGJ dhe KLP/ Ja kush janë

25 Janar 2022, 22:13, Aktualitet CNA
Shkon në Kuvend lista me emrat e anëtarëve të KLGJ dhe KLP/

Sekretari i Përgjithshëm i Kuvendit Genci Gjonçaj përmes një dokumenti ka bërë publik emrat e anëtarëve të KLGJ dhe KLP që kanë përfunduar Shkollën e Magjisraturës.

Në një raport me shkrim, vlerësohet shkalla e përmbushjes së kritereve profesionale e morale nga secili kandidat, mbështetur në procesin e zhvilluar dhe raportin e përgatitur nga Mbledhja e Posaçme.

Në bazë të vlerësimit, tre anëtarët që janë përzgjedhur për në KLGJ janë Ilir Rusi, Orjona Muçollari dhe Yllka Rupa.

Ndërsa anëtarët që plotësojnë kushtet dhe që janë përzgjedhur për në KLP janë Ilir Rusi, Mirela Bogdani dhe Yllka Rupa.

Këto dy lista janë depozituar në Komisionin e Ligjeve, ku edhe pritet që të diskutohen nga ligjvënësit./CNA.al

Lajmet e fundit nga