Lirohet nga detyra drejtoresha e Agjencisë së Punësimit dhe Aftësive/ Ja kush e zëvendëson

26 Janar 2022, 15:40, Aktualitet CNA
Lirohet nga detyra drejtoresha e Agjencisë së Punësimit dhe

Në mbledhjen e sotme të qeverisë Elira Demiraj është liruar nga detyra e drejtorit të Përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive dhe në vendin e saj është emëruar Klevis Hysa.

VENDIMI I PLOTE

LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM TË AGJENCISË KOMBËTARE TË PUNËSIMIT DHE AFTËSIVE

Në mbështetje të pikës 2, të nenit 100, të Kushtetutës, dhe të pikës 11/1, të vendimit nr.554, datë 31.7.2019, të Këshillit të Ministrave, ?Për krijimin, mënyrën e organizimit të Agjencisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive?, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Financave dhe Ekonomisë, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Znj. Elira Demiraj lirohet nga detyra e drejtorit të Përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive.

Klevis Hysa emërohet drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive.

Ngarkohen Ministria e Financave dhe Ekonomisë dhe Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive për zbatimin e këtij vendimi.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

 

Lajmet e fundit nga