LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Gara për 2 vende në KLP e KLGJ/ Zbardhen emrat e kandidatëve që do të çohen në Kuvend

19 Nëntor 2021, 08:40, Aktualitet CNA
Gara për 2 vende në KLP e KLGJ/ Zbardhen emrat e kandidatëve

7 kandidatë për Këshillin e Lartë të Gjyqësorit dhe 8 kandidatë për Këshillin e Lartë të Prokurorisë janë përzgjedhur në mbledhjen  Posaçme e drejtuesve të institucioneve të Arsimit të Lartë dhe Shkollës së Magjistraturës.

Emrat e tyre tashmë do të dërtohen në Kuvend dhe do të jetë ky I fundit, që do të zgjedhë mes tyre për KLP dhe KLGJ.

Përzgjedhja do të bëhet për dy vende vakante në KLP dhe 2 në KLGJ.

Më poshtë po sjellim emrat-kandidatët që janë përzgjedhur për dy Këshillat në mbledhjen  Posaçme e drejtuesve të institucioneve të Arsimit të Lartë dhe Shkollës së Magjistraturës.

Alban Koçi (Universiteti i Tiranës)   1 vota

Ilir Rusi (Universiteti i Tiranës)        3 vota

Orjona Muçollari (Universiteti i Tiranës)    3 vota

Yllka Rupa (Universiteti Luigj Gurakuqi Shkodër)   1 vota

Idlir Duhanxhi (Universiteti Luigj Gurakuqi Shkodër)  0 vota

Endri Papajorgji  (Tiranë Business University)    12 vota

Indrit Shtupi (Universiteti Mesdhetar)    6 vota

Emrat që i kalojnë Kuvendit për Këshillin e Lartë të Prokurorisë janë:

Mirela Bogdani (Shkolla e Magjistraturës)    5 vota

Alban Koçi (Universiteti i Tiranës)     1 vota

Ilir Rusi (Universiteti i Tiranës)    0 vota

Yllka Rupa (Universiteti Luigj Gurakuqi Shkodër)   2 vota

Idlir Duhanxhi (Universiteti Luigj Gurakuqi Shkodër)   0 vota

Endri Papajorgji  (Tiranë Business University)    6 vota

Sajmir Vishaj (Universiteti Luarasi)    12 vota

Indrit Shtupi (Universiteti Mesdhetar)    0 vot

Lajmet e fundit nga