LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Këshilli i Emërimeve në Drejtësi/ Emrat, kush nga prokurorët kualifikohet dhe kush jo

15 Nëntor 2021, 14:09, Aktualitet CNA
Këshilli i Emërimeve në Drejtësi/ Emrat, kush nga

Këshilli i Lartë i Prokurorisë, në zbatim të nenit 221, pika 4, të Ligjit nr. 115/2016, ?Për organet e qeverisjes së sistemit të drejtësisë? i ndryshuar, ka publikuar listën e kandidatëve të cilët plotësojnë kushtet dhe kriteret ligjore për t?u përfshirë në shortin për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi.

Prokuroritë e Apeleve

 Prokuroritë e Apeleve

Këta prokurorë nuk plotësojnë kushtin e vendosur në nenin 221/1, gërma ?b?, të ligjit nr. 115/2016, ?Për organet e qeverisjes së sistemit të drejtësisë?, i ndryshuar. Bazuar në nenin 62, pika 1, të Ligjit nr. 84/2016, ?Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë, këta prokurorë konsiderohen të pezulluar nga ushtrimi i detyrë./CNA.al

Lajmet e fundit nga