Si të shtoni titra automatikisht në videot tuaja në Tik Tok?

8 Prill 2021, 08:52, Tech CNA
Si të shtoni titra automatikisht në videot tuaja në Tik Tok?

Tik Tok më në fund ka krijuar një tipar automatik të titrave. Aktualisht, krijuesit e Tik Tok duhet të shtojnë manualisht titra në videot e tyre, por së shpejti ata do të jenë në gjendje të përdorin një mjet që mund ta bëjë këtë për ta.

Tik Tok sapo ka njoftuar veçorinë automatike të titrave, por mund të duhet pak kohë për t’u shpërndarë për të gjithë.

Ajo do të jetë e vlefshme fillimisht në gjuhën angleze amerikane dhe japoneze. Kompania ka në plan të nxjerrë më shumë mundësi gjuhe në muajt e ardhshëm.

Si të shtoni titra automatikisht në videot e Tik Tok?

Karakteristika e titrave automatike të Tik Tok do të shfaqet në faqen e redaktimit pasi të keni ngarkuar ose regjistruar një video.

Thjesht do të duhet të klikoni në ikonën e titrave automatik edhe pastaj kontrolloni dy herë nëse është e saktë.

Teksti i transkriptuar automatikisht do të shfaqet në video dhe do të jeni në gjendje të redaktoni titrat pasi ato të gjenerohen.

Shikuesit gjithashtu do të jenë në gjendje të çaktivizojnë titrat me ikonën e tyre të re. Ju mund të duhet të azhurnoni aplikacionin tuaj për të parë funksionin e ri./ CNA.al

Lajmet e fundit nga