Si të karikoni me shpejtësi iPhone-in tuaj?

1 Prill 2021, 13:20, Tech CNA
Si të karikoni me shpejtësi iPhone-in tuaj?

Shumë prej përdoruesve kanë dëshirën që telefoni të karikohet më shpejt kur janë në nxitim.

Për fat të mirë, përdoruesit e iPhone mund të provojnë disa këshilla për të shpejtuar procesin e karikimit.

Si të ngarkoni me shpejtësi iPhone-in tuaj?

Mënyra kryesore për të karikuar telefonin tuaj më shpejt është të investoni në një kabllo dhe adaptor rryme me karikim të shpejtë.

Sidoqoftë, ka disa këshilla të tjera që mund të provoni së pari.

-Mos e karikoni telefonin tuaj pranë një burimi nxehtësie siç është rrezja e diellit ose një ngrohës.

Kjo mund të dëmtojë baterinë tuaj dhe të çojë në kohë më të gjata të karikimit.

-Karikimi i iPhone tuaj përmes një kompjuteri mund të jetë më i ngadaltë sesa karikimi i tij përmes një prize muri.

-Në fund, provoni ta fikni telefonin tuaj ose ta vendosni në Modalitetin e aeroplanit në mënyrë që të mos përdorë energji për gjëra të tjera./ CNA.al

Lajmet e fundit nga