Shitet për 2.9 milionë dollarë postimi i parë në Twitter

25 Mars 2021, 14:32, Tech CNA
Shitet për 2.9 milionë dollarë postimi i parë në

Një biznesmenit në Malajzi i është shitur për 2.9 milionë euro postimi i parë në Twitter i shpikësit të Twitterit, Jack Dorsey. Postimi është publikuar me 21 mars 2006 dhe në mbishkrim thuhej ?vetëm po e vendos tëeetin tim?.

Postimi është shitur në një ankand për bamirësi. Postimi u ble, duke përdorur kriptomonedhën eter, një rival i bitcoinit.

?Ky është vetëm një tëeet. Mendon që vite më vonë njerëzit do ta kuptojnë vlerën e vërtetë të postimit, si të pikturës së Mona Lizës?, ka shkruar ai./CNA.al

Lajmet e fundit nga