Si të transferoni fotot nga iPhone në kompjuter për disa sekonda?

13 Mars 2021, 13:37, Tech CNA
Si të transferoni fotot nga iPhone në kompjuter për disa sekonda?

Lëvizja e fotografive në një kompjuter është e lehtë dhe zgjat vetëm disa sekonda, në varësi të metodës. Këtu keni një udhëzues të shpejtë se si ta bëni atë transferimin e fotove nga iPhone në PC ose Mac. Fotografitë iCloud Mënyra më e lehtë për të parë fotot tuaja në kompjuter është të mos transferoni ato fare. Thjesht shkoni në cilësimet dhe lërini iCloud të rikthejë fotot tuaja. Pastaj mund të identifikoheni në internet dhe të shihni fotot tuaja të rezervuara sa herë që dëshironi. Fotografitë do të ruhen në rezolucionin e tyre të plotë dhe madje kursen hapësirë ??në pajisjen tuaj.

Si të importoni fotot e iPhone në PC

Këtu janë udhëzimet zyrtare të Apple:

1.Sigurohuni që të keni versionin më të fundit të iTunes në PC tuaj.

2.Importimi i fotove në PC tuaj kërkon iTunes 12.5.1 ose më vonë

3.Lidhni iPhone, iPad ose iPod touch me PC tuaj me një kabllo USB

4.Nëse të pyetet, shkyç pajisjen tënde iOS duke përdorur kodin tënd të kalimit

5.Nëse shihni një kërkesë në pajisjen tuaj iOS që ju kërkon t’i besoni këtij kompjuteri, prekni Beso ose lejo të vazhdojë

6.Atëherë do të jeni në gjendje të transferoheni

7.Sidoqoftë, vini re se nëse fotot tuaja janë ruajtur në iCloud dhe jo në iPhone tuaj, ato nuk do të transferohen në kompjuter.

Lajmet e fundit nga