LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Rihapet konkursi për punësimin e infermierëve/ Kriteret dhe afati i aplikimit

8 Gusht 2020, 12:29, Lifestyle CNA
Rihapet konkursi për punësimin e infermierëve/ Kriteret dhe afati

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka rishpallur konkursin ?Infermierë për Shqipërinë?.

Çdo infermier i licensuar mund të aplikojë në platformën online ?Infermierë për Shqipërinë? për të konkuruar për një vend pune në sistemin shëndetësor publik?

Konkursi është i hapur për 4 Drejtoritë Rajonale të Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor ndërsa afati i fundit i aplikimit është data 15 Gusht 2020!

“Kjo shpallje bëhet vetëm për profesionin infermier, në vijim të shpalljes së muajit janar 2020 me qellim përfshirjen në listat e pritjes të të gjithë infermierëve që dëshirojnë të punësohen në strukturat shëndetësore publike. Kandidatët të cilët kanë aplikuar dhe janë kualifikuar për fazën e dytë të konkurimit që në muajin shkurt 2020, nuk duhet të riaplikojnë Aplikimi do të kryhet në platformën on-line ?Infermier për Shqipërinë? si dhe një kopje e dokumenteve, kandidatët do ta dërgojnë me postë ose dorazi në Drejtoritë Rajonale të OSHKSH ku kandidati zgjedh të aplikojë. Kandidatët mund të aplikojnë vetëm në një drejtori rajonale, brenda së cilës mund të përzgjedhin deri në tre NJVKSH, në profilin infermier. Afati për aplikim për kandidatët e rinj është deri me datë 15.08.2020. Testimi i informatizuar për aplikantët që tashmë janë kualifikuar për fazën e dytë që në muajin shkurt si dhe për aplikantët e rinj (profili infermier) parashikohet të jetë në muajin Shtator 2020. Linku për aplikim dhe çdo informacion rreth shpalljes:http://infermierepershqiperine.al/operatori-i-sherbimeve-te-kujdesit-shendetesor-ri-shpall-thirrjen-per-konkurim-per-profilin-imfermier?, thuhet në njoftimin e MSH./CNA.al

Lajmet e fundit nga