Zgjidhet kryetari i degës nr.12 të Partisë Demokratike në Tiranë

25 Qershor 2022, 20:32, Politikë CNA
Zgjidhet kryetari i degës nr.12 të Partisë Demokratike në
Selia e Partisë Demokratike

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike njofton se sot janë zhvilluar zgjedhjet për kryetarin e PD-së Dega 12 Tiranë.

Kandidatët në garë për Kryetar ishin:

1. Dorel Memoci

2. Ismail Aga

Pas numërimit të fletëve të votimit, Kryetar i PD-së Dega 12 Tiranë u shpall z. Ismail Aga me 81% të votave.

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale falënderon të gjithë anëtarët që u bënë pjesë e procesit të votimit për zgjedhjen e Kryetarit të degës së tyre sipas parimit “një anëtar një votë”, për një Parti Demokratike më të bashkuar, më të fortë e më të hapur./CNA.al

Lajmet e fundit nga