LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

September 24, historical fact of the success of Albanians against the Slavs/ By Spartak Ngjela

2023-09-28 18:01:00, Opinione CNA
September 24, historical fact of the success of Albanians against the Slavs/ By
Lawyer, Spartak Ngjela

Kosovo successfully entered a war that it won on 24.09.2023.
This will remain as a historical fact of the success of Albanians against the Slavs.
While...

I.
The Government of Serbia, with Vucic at the helm, continues to walk a path towards defeat. Vucic cannot understand that with his actions he is revolving around the gravity of defeat.
Defeat, in war and in politics, creates a great center of gravity, which the vanquished naively think they have in their favor. They revolve around the center of gravity of defeat, and seem to be advancing toward victory—and so on, until defeat sinks them completely.
This is the proven psychology of winning and losing.
But...

What is happening in the North crisis in Kosovo?

In the North of Kosovo, the Serbs, at first, surrendered power, like the fools that they are; because they wanted to create a silent anti-Albanian revolution.
This was a pathological desire of theirs, rather than a logic for victory, and now they have lost the war, and today they no longer have any psychological strength to hold on, except for lies.. Because the Serbs have not understood that,
psychology of their pathological desire, after two centuries led them to the conquest of Arberia, is now taking everything from them. And they, like the mentally ill people they are, neither understand nor want to think about this.

Meanwhile, the Albanians are in favor and that's why they are in the administrative direction of the 4 municipalities of the North of Kosovo.

This victory of the Albanians, we will see that it will turn the Serbs even further around the gravitation of defeat, a process that we will soon see that will lead them to a hot political division, possible to overthrow Aleksandar Vu?i? .

This kind of disruption, as a rule, in the history of tyrannical countries, leads to a civil war.

But in Serbia, can this happen?

If Vu?i? did not withdraw, the situation could lead to a clash of arms between the two groups, because the Serbs today, due to their madness, are also armed.
But...

What has this state of affairs brought to Belgrade?

II.
The EU is the first that seems to have understood Vucic's stupidity.
But it is known that the EU is against America's interest in the Balkans.
Therefore...

Kjo duket se është arsyeja që Brukseli e drodhi dje, dhe Bashkimi Evropian doli në origjinën antishqiptare kur kërkoi dhe foli në favor të Serbisë. Por këtu nuk ka vend për fjalë se pyetja që ngrihet është kjo: kush e ka forcën në Kosovë?
Në Kosovë ushtrinë e ka USA, por edhe Kosova tregoi botërisht që ka bërë një ushtri moderne dhe shumë të fortë, me goditjen therëse që dha pardje në Banjskë

Uashingtoni e quajti terrorizëm aktin serb të Banjskës. Kurse Vuçiçi po kërkon të shpëtojë krerët e terrorit serb që janë nongrata në Amerikë si terroristë.

Tani serbët janë të kapur nga Uashingtoni: sepse është tashmë e provuar se lufta terroriste ec24 shtatorit u drejtua nga krerët nongrata, që janë shpallur të tillë në Amerikë, si terroristë të provuar. Por politika dhe goditja penale këtu do të qëndrojë, në arrestimet e këtyre, dhe në diskreditimin botëror të Serbisë.
Ndërsa ndërkaq, kemi një rritje të madhe të personalitet ndërkombëtar të Kosovës: ajo ka shpartalluar me taktikë luftarakë një detashment të madh ushtarak të Serbisë. Dhe po ndihet qartë tani se edhe ushtria e Kosovës është në një ngritje të lartë të moralit të saj në konfliktin midis Kosovës dhe Serbisë.

Pikërisht këtu do vijojë të ecë kjo çështje.
Por, nuk duhet harruar: kështu, me këtë metodë, nisi edhe politika amerikanë kundër Milosheviçit; dhe ky shkoi në Hagë e vdiq atje.
Po Vuçiç? Shenjat janë se edhe ky po shkon drejt Hagës, se amerikanët kanë për të shpallur botërisht provat për një akt të theksuar terrorist të Vuçiç e co.; sepse tani del e provuar se banda terroriste e Serbisë u drejtua nga Aleksandër Vuçiç.
Lufta ishte një sukses amerikan. Ajo ishhte politikë e madhe që do të avancojë tani duke shfrytëzuar rënien psikologjike të Vuçiçit.
Çfarë duhet tani nga Kosova dhe nga Kurti?
Duhet ACTA NON VERBA - e pra, duhet të kete veprime, jo fjalë.

22:02 Opinione Aurel Plasari

Damages of root crop

For several years now, a thickly woven lie has been circul...

21:47 Opinione Lutfi Dervishi

Humiliation big news!

The Sunday of high temperatures in September also brou...

15:24 Opinione Lutfi Dervishi

1 ok or 233 per ad?

The "super operation" of the police that has so far arrest...

Lajmet e fundit nga