LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Who enjoys sex more, men or women?

2022-10-23 17:37:00, Kuriozitete CNA

Who enjoys sex more, men or women?

This is a bit of a rough topic, but it's actually a question that arises naturally.

"Who likes sex more?"- was the question that was asked between the couple Nicole Cottrell and Jonathan. 

Jonathan replied, "Well that's easy."

"Oh really?" Nicole replies. "Shall it be said 'men'?"

"Yes, men." - answered the man.

"I don't agree," explains Nicole, and this is where writer Nicole's account of her experience with this questionnaire that started with her husband begins. .

“Mendoj se meshkujt duan më shumë seks. Ata madje mund të kenë nevojë për seks më shumë, por nuk mendoj se ata domosdoshmërisht e shijojnë më shumë seksin.”- ishte shprehur Nicole.

Ai heshti për një sekondë.

"Ha." Tha ai dhe tundi koken.

Vendosën. Une fitova.

A të përpiqem t'ju bind për arsyetimin tim?- kishte pyetur Nicole.

Mos u shqetësoni, nuk do të jem grafike ose tepër përshkruese (ose të paktën nuk mendoj se do ta bëj).

Ja çfarë mendoj unë: femrat janë, nga natyra, më sensuale se meshkujt . Sensualiteti nuk është i njëjtë me seksin. Megjithëse sensualiteti përfshin si anën fizike, mendore dhe shpirtërore të seksit. Blogu Beautiful Women e përshkroi sensualitetin si kjo:

“Sensualiteti do të thotë të ngjallesh nga gjërat e bukurisë, luksit dhe rafinimit, të jesh i vetëdijshëm dhe të eksplorosh botën, jetën dhe dashurinë me të gjitha shqisat. Të jesh sensual do të thotë të jesh i vetëdijshëm dhe të vlerësosh ekstazën e natyrshme që mund të gjendet në botën sensuale, pasionante të ndjenjave…”
Shkurtimisht, sensualiteti përfshin përdorimin e të gjitha shqisave tona për të përjetuar disa gjëra, njëra prej të cilave mund të jetë vetë seksi. Gratë mbështeten në të pesë shqisat e tyre për të reaguar, reaguar, përpunuar dhe marrë vendime më shumë se burrat. Është e kuptueshme, kështu që gratë i përfshijnë të pesë shqisat në të bërë dashuri.

Si ndihet dhoma? A është ftohtë? Si duket? A është e zbehtë, e rregullt, romantike? Si ka erë? Si çorape të pista apo rroba të freskëta? Cfare shije ka? Epo, e kuptoni idenë.

Tani burrat nga ana tjetër janë të verbër ndaj gjithçkaje që ndodh në çdo dhomë, nëse gruaja që ata duan është aty dhe e gatshme për të bërë seks me ta. Çdo ndriçim, çdo erë, çdo gjë, nuk do të shkëpusë asnjë njeri nga misioni në fjalë.

Kthehu te femrat. Seksualiteti femëror, ndryshe nga natyra seksuale mashkullore, ka qenë një temë tabu për shekuj me radhë, shpesh e shmangur të gjithë së bashku. Psycology Today thotë këtë:

Deri në kohët e fundit, t'i atribuoje një gruaje dëshirën e hapur seksuale ose ndjekjen e paturpshme të kënaqësisë fizike, do të ishte fyerje e karakterit të saj. Me shumë pak përjashtime, kjo është ende rasti…Femërorja shquhet për karakterin e saj të supozuar pasiv, joseksual.
Nuk dua të pretendoj se gratë janë në një farë mënyre jo-seksuale ose më pak seksuale se burrat. Meshkujt me siguri e shijojnë seksin… por edhe femrat! Perëndia e krijoi seksin për të shijuar si burrat ashtu edhe gratë (në kontekstin e martesës sigurisht) jo vetëm për të lindur. Unë besoj se gratë e përjetojnë seksin me të gjitha shqisat e tyre dhe, si rezultat, gëzojnë më shumë nga spektri i plotë që ka për të ofruar seksi.

Call me wild, tough, weird, outrageous, even controversial. But what I really want to know is do you agree or not? Who enjoys sex more (without getting too graphic)? Men or Women? I have many other reasons why I believe women enjoy sex more… let's discuss. Tell me your reasons and I'll tell you mine./ CNA.al

Lajmet e fundit nga