LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Qeveria shqiptare merr sërish para borxh për energjinë

28 Shtator 2023, 17:43, Ekonomi CNA
Qeveria shqiptare merr sërish para borxh për energjinë
Foto ilustruese

Qeveria këtë të enjte ka miratuar ratifikimin e marrëveshjes së huasë ndërmjet Republikës së Shqipërisë (huamarrësi), përfaqësuar nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, dhe KFW Frankfurt AM Main (KFW), për financimin   e projektit “politika për mbështetjen e reformës     në sektorin energjetik në Shqipëri”-Faza ii.

“Në mbështetje të neneve 78, 83, pika 1, dhe 121, pika 1, shkronja “ç”, të Kushtetutës, me propozimin e Këshillit të Ministrave, Kuvendi i Republikës së Shqipërisë vendosi:

Neni 1. Ratifikimin e marrëveshjes së huas, ndërmjet Republikës së Shqipërisë, përfaqësuar nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë (huamarrësi), dhe KFWFrankfurt am Main (KFW), për financimin e projektit “Politika për mbështetjen e reformës në sektorin energjetik në Shqipëri”-faza II, që i bashkëlidhet këtij ligji dhe ?sht? pjes? p?rb?r?se e tij. Neni 2. Ky ligj hyn në fuqi 15 ditë pas botimit në “Fletoren zyrtare”.”, thuhet në projektligjin e miratuara në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, datë 28 Shtator 2023./ CNA

Lajmet e fundit nga