LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Shqiptarët preferojnë median tradicionale për t’u informuar

11 Nëntor 2022, 21:13, Aktualitet CNA
Shqiptarët preferojnë median tradicionale për t’u informuar
Sondazh, Euronews Albania

59.8% e shqiptarëve i besojnë më shumë medias tradicionale se sa asaj online. 23.5% i besojnë medias onlinë më shumë se medias tradicionale. Ndërsa 16.7% e të pyeturve nuk i besojnë asnjërës.

Ajo që tërheq vëmendjen është fakti se pavarësisht se besojnë më shumë tek media tradicionale se ajo online, shqiptarët nuk i besojnë vetëm një televizioni për t’u informuar, pasi 92.6% e tyre i shohin lajmet një TV të ndryshëm.

Gjetjet janë të Barometrit në Euronews Albania, realizuar gjatë periudhën 28 tetor-7 nëntor 2022, kryer nga MRB dhe Data Centrum, në nivel kombëtar me 1000 intervista ballë për ballë./ Euronews

Shqiptarët preferojnë median tradicionale për t’u informuar

Shqiptarët preferojnë median tradicionale për t’u informuar

Lajmet e fundit nga